SKRIVET: 26.nov.2011, kl 20:35 | PUBLICERAT I: Blogg

Eiker Open!

 

Hei alle sammen! 

 

Da tenkte jeg skulle blogge om en av hobbyene mine. Nemlig Cheerleading. Jeg går på Bergen Storm Cheer. Vi skulle egentlig ha en Group stunt til eiker. Men så fikk vi trenere og det ble ikke noe av. Så vi regner med at vi kommer oss til NM neste år!

 

For dere som ikke vet hva EIKER OPEN er så er det en konkuranse der alle Cheerleadere lagene i Norge samler seg for å konkurerre. En av trenerene våres som heter Isabell deltok. Hun trener oss samtidig går hun på Åsane Seahawks. De var kjempe flinke. De imponerte meg veldig masse, vertfall deres pyramide! De kom på 5.Plass. Gratulerer til dere!

 

Videoen kommer jeg til å legge ut seinere når den kommer på Youtube. De hadde live visning på; http://www.cheer4life.no/livestream/ I morgen er det Junior som skal opptre. Ønsker de lykketil! 

 

Her er laget;

 

Her er en av trenerene våres;

 

Isabell er den som hjalp oss fra Bergen Storm til toppen igjen. Vi hadde ingen trener, og hun var der for å hjelpe oss. Noe som er utrolig, jeg er så glad for at vi begynner å komme oss opp igjen. Før trente vi bare uten å ha noe mål. Men etterhvert har vi noe å se frem til hver trening. Forksjellige show osv. Det går virkelig ikke ann å beskrive hvordan det føles. Bare at jeg og alle på laget er så takknemlig, for at hun har hjulpet oss og er en av trenerene våres enda! Vi har fått dobbelt så mange folks om har begynt på Storm etter dette også!

 

 Her er mitt lag Storm; 
Går du på Cheerleading? Hvilket lag? Vare dere med til Eiker?

 

Celine W.<3


Lablonde Buhinja

flinkke :) fine bilderPUBLICERAT: 26.nov.2011, 20:39 | URL: http://lablond.blogg.no
Fourcupcakes

nei, men det er sykt kult da!PUBLICERAT: 26.nov.2011, 20:41 | URL: http://fourcupcakes.blogg.no
PaperflyFoto

mener de kom på 4.plass :)PUBLICERAT: 26.nov.2011, 20:56 | URL: http://paperfly.blogg.no
Ane ❤ Cheerdance

Jeg går på cheerdance :-)PUBLICERAT: 29.nov.2011, 15:42 | URL: http://www.lunane.blogg.no
isabell

Utolig koslig innlegg :D ble sikkelig glad og overrasket når jeg leste det. :)PUBLICERAT: 03.des.2011, 01:04 | URL: http://isaand.blogg.no

KOMMENTERE INNLEGGET:

NAVN Husk meg?

E-POST (vises ikke)

URL/BLOGG ADRESSE

Kommentar:


hits