SKRIVET: 30.des.2011, kl 11:58 | PUBLICERAT I: Blogg

Favorittmodeller

 

Hei der!

 

Silje her til en forandring, har tenkt å skjerpe meg litt nå siden Celine hele tiden maser sånn, hihi. Har savnet bloggen en del også, så vi får se hva som skjer framover! Dette innlegget skal handle mest om de menneskene mange av oss jenter ser opp til når det gjelder utseende, nemlig modeller. Selv har jeg ikke akkurat tenkt å bli modell, og kommer aldri til å gidde å slanke meg så tynn for å si det sånn, men vi har vell alle åpnet et magasin eler sett en reklameplakat og bare tenkt; WOW! Så her har dere mine favoritter i tilfeldig rekkefølge:

 

Gemma Ward:

Rett og slett bare helt nydelig, og hun ser så sunn ut så lenge man ikke tenker på vekt. Ikke bare er hun modell heller, hun spilte også nylig en av havfruene i Pirates of the Caribbean!

 

Georgia May Jagger:

Greit nok, hun er ikke den peneste i hele verden, men hun har et utseende som skiller seg ut. Jeg digger mellomrommet hun har mellom tennene nettopp fordi jeg har det selv, så hun er faktisk ett av mine forbilder! Ikke nok med det, men hun er også datteren til Mick Jagger, vokalisten i The Rolling Stones og det er ikke akkurat den teiteste faren man kan ha.

 

Coco Rocha:


Jeg klarte faktisk å glemme navnet hennes (nå virker jeg jo som en veldig stor fan), men jeg googlet bare "the queen of posing" siden jeg husket at hun blir kalt det og første nettsiden som kom opp handlet om henne! Hun ser forskjellig ut på de fleste bilder du kan finne av henne, og jeg er ganske sikker på at de fleste av dere har sett henne før. Er jo ikke noe gøy med en modell som bare har ett fjes.

 

Allison Harvard:


Jeg ser en del på TV-programmet "Top Model". Nå nettopp var det en All Star-sesong i USA der de som hadde vært publikumsfavoritter, men ikke vunnet, skulle få en ny sjanse i en egen sesong. Kjempegøy, og jeg fikk ett gjensyn med min favoritt, Allison! Hun har et unikt og utrolig søtt utseende med sine store øyne og hun har en ganske spesiell personlighet. Syntes bare det er bra at hun tør å være seg selv på TV og dette er nok min favoritt fra alle sesongene jeg har sett av Top Model.

 

 

Så dette er mine favoritter da, men det er mange fler nydelige modeller der ute. Skulle egentlig bare ha 3, men klarte ikke bestemme meg, så det sier jo litt. Jeg syntes modeller er nydelige, men er mot det at de må være så tynne for å kunne lyktes i bransjen. Sånn er dessverre verden, men jeg håper i framtiden at et fint ansikt og dyktighet er viktigere enn en fin kropp.

 

Hva syntes du om dem og hvem er din favorittmodell?

 

Syntes du det er for mye fokus på kropp i modellbransjen? 

 

- Silje W. <3

 


Anne

Fine modeller! ;)


Sophie J.M

fine modeller<3 jeg aner ikke hva jeg skal svare på spørsmålene, er ikke så opptatt av slik:)PUBLICERAT: 30.des.2011, 14:02 | URL: http://sophyyy.blogg.no
Line Mikkelsen

Gemma ward ligner på deg! :)


Caroline

Syntes det er alt for mye fokus på at alle må være så tynne. Personlig syntes jeg ikke det gjør noe å ha noen litt kraftige modeller også. Også syns jeg det er helt feil at du må være innenfor en viss vektsone.. noe så teit!PUBLICERAT: 30.des.2011, 17:00 | URL: http://carolinearvesen.blogg.no
Daniela<3

Fine modeller !:)PUBLICERAT: 01.jan.2012, 20:08 | URL: http://babypanda.blogg.no
Mona

Fine modeller :DPUBLICERAT: 01.jan.2012, 20:16 | URL: http://monach.blogg.no
Viktoria♥

ta en titt på bloggen min?PUBLICERAT: 01.jan.2012, 20:37 | URL: http://viktoriaph.blogg.no
Celine

Hun nr. 3 ligner på meeeeeeeeg, mehehehheehhe :DPUBLICERAT: 03.jan.2012, 20:31 | URL: http://Wewa.blogg.no
Eline Christine

har ingen favoritt, men gemma er utrolig pen!PUBLICERAT: 06.jan.2012, 17:56 | URL: http://www.elinechristine.blogg.no

KOMMENTERE INNLEGGET:

NAVN Husk meg?

E-POST (vises ikke)

URL/BLOGG ADRESSE

Kommentar:


hits