SKRIVET: 25.okt.2011, kl 09:10 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Bok anbefaling! - Dødslekene

 

Hei alle sammen! 

 Jeg har nå lest ferdig bøkene i triologien Dødslekene som er skrevet av Suzanne Collins.

Det er 12 distriker, som de vet om. Altså de som lever i de distriktene. "Hovedstaten" Capitol bestemmer alt. De har årlige dødsleker som går ut på at 24 barn skal delta. En kommer tilbake, det er den som overlever... I andre bok er den en kvart dødleker. Det vil si at hvert 15år skjer det noe spesielt med dødslekene. Enten dobelt med deltakere, eller noe verre. Capitol er så mektig at gjør man ikke som de vil, så dør de. Bøkene handler om Katniss og Peeta som er fra distrikt 12. De kommer ut i lekene og må slåss mot hverandre og alle de 22 andre deltakerene. Det skjer mange hindringer, overraskelser og ikke minst kjærlighet

Jeg kan ikke si så mye mer, da røper jeg masse om hva som skjer. Disse er en av de beste bøkene jeg har lest. Jeg klarte ikke å legge den fra meg. De var så å si lest opp på en måned! Det er så brae!

Mange sier  twiligt er bra, men disse slår de lett! Anbefales i sterkeste grad!

 

Har du lest den? Hva syntes du?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 16.okt.2011, kl 13:56 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Blogganbefalning!

 

Heisann!

 

Silje her! Har fulgt bloggen thepileofstyle.blogspot.com en stund nå, og dette er garantert min nye favoritt! Det er Isabella fra Kroatia som eier denne herlige bloggen. Hun er både modell og fotograf, så her er det mye nydelige bilder med inspirerende outfits hele veien. Bare ta en titt på disse bildene:

 

 

 

 

Eneste nagative med denne bloggen er at det er ganske sjeldent nye innlegg, men når det endelig er noe nytt på bloggen er det bra!

 

Har du lest denne bloggen før?

 

Syntes du den virker/er bra?

 

- Silje W. <3

 

SKRIVET: 14.okt.2011, kl 17:38 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Back in Business!

 

Heisann alle sammen!

 

Vi må bare beklage den elendige bloggingen i det siste, men jeg og Celine har vært på hytten hennes, og der har vi ikke noe nett. I tillegg har vi vært veldig opptatt med skole, jobb, trening og alt annet sosialt liv i det siste, men vi lover å komme sterkt tilbake! Det er dessverre sånn at du av og til må prioritere vekk ting du syntes er gøy, sånn som jeg og Celine må gjøre med bloggingen...

 

Men når jeg er ferdig med dette maset vil jeg bare fortelle dere om et fantastisk nytt magasin jeg har begynt å lese! Det heter Streetstyle og er nytt på markedet. Her har dere mine to hellige eksemplarer:

 Jeg kjøpte det første fordi det bare kostet 29 kr i intropris, og aner ikke hvor mange ganger jeg har bladd gjennom dette bladet! I går fikk jeg nr 2 og elsket dette også! Magasinet er for folk som elsker blogging og gatemote, noe som passer perfekt for meg. Har allerede lest ut det andre nummeret også, og gleder meg til neste nummer. Anbefales på det sterkeste!

 

Har dere lest dette magasinet?

 

Hva syntes dere om det?

 

- Silje W. <3

 

SKRIVET: 11.aug.2011, kl 23:37 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Film anbefaling - A walk to remember

 

A walk to remember er bassert på Nicolas Sparks bok med samme navn. Boken handler om den populære gutten Landon som altid har hatt en kjæreste elller to på lur. Og det var helt utenkelig at han skulle forelske seg i den litt sære, upopulære, kristende men selvstendige Jamie Sullivan. De blir kastet sammen i en skuespillergruppe siste året på Beaufort High, hvor Landon opplever en lidenskap han aldri trodde eksisterte. Møtet med Jamie skulle forandre Landon for alltid.

 

Jeg elsket denne filmen! Det er helt rørende og se den kjærligheten Landon viser sin kjære Jamie. For å si det slik gråt jeg det meste av filmen. Det skjer mer i filmen som er trist og alt. Jeg kan nesten ikke avsløre alt for dere som ikke har sett den, eller til de som skal se den.

 

Jeg har også en trailer slik dere skjønner hva jeg mener;

 

Jeg anbefaler dere lesere å se denne filmen på det sterkeste! Den er så sann! Å den er så bra. Det er en av de beste kjærlighets filmene jeg har sett. Jeg sier det igjen; Anbefales til det sterkeste!

 

Har du sett den eller skal du?

 

Hva syntes du om den?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 19.jul.2011, kl 17:38 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Harry Potter

Heisann! <3

 

Silje her! Var på kino å så den siste Harry Potter-filmen i går. Veldig bra film må jeg si, og anbefaler alle som har sett resten av dem å se den. Er du fan av Harry Potter i tillegg, vil du i hvertfall elske den! En verdig avslutning må jeg bare si, var kjempefan av både bøkene og filmene før, men har vel blitt litt lei. For dere som har lest boken er nok den mye bedre, men sånn er det jo nesten alltid. Denne filmen inneholder både spenning, kjærlighet, humor og er bokstavelig talt helt magisk, selv for sånne som meg som trodde man var lei! Må faktisk ærlig innrømme at jeg syntes det er litt trist at det hele er over nå.

 

Til dere som ikke har sett den, her har dere traileren: 

 

 

Har du sett den nye filmen?

 

Hva syntes du om den?

 

- Silje W. <3

SKRIVET: 24.jun.2011, kl 19:06 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Blogganbefalning!

 

Hei! <3

 

Silje her igjen! Tenkte jeg bare skulle anbefale dere en blogg jeg digger. Den heter Oraclefox.blogspot.com og skrives av en jente fra Australia som har den tøffeste stilen ever! Den er veldig sånn indianer, hippie aktig som er det jeg digger mest av alt. Anbefaler virkelig å ta en titt innom!

 

For å illustrere hvor kul og annerledes denne dame her er, ta en titt på dette bildet fra bryllupet hennes og se på hva hun gikk i:

 


Love it!

 

Tenk å gifte seg i en sånn kjole dekorert med skjell og fjær på hodet! Det er ikke mange som gjør, og det er det som bare gjør det så utrolig stilig! I tillegg til at hun har en utrolig tøff stil som skiller seg veldig ut, har hun masse inspirerende bilder på bloggen sin. For mange kan det sikkert bli litt for spesielt, men jeg digger denne bloggen i hvertfall!

 

Likte du bloggen hennes?

 

Hva syntes du om brudeoutfiten hennes?

 

-Silje W. <3

SKRIVET: 09.jun.2011, kl 21:29 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Spotless overnight

Hei alle sammen, overskriften sier vel en del?

Aco Spotless Overnight er en krem som tørker ut urenheter, spesielt når det kommer til kviser. Den påføres om kvelden rett på kvisene. Det er en krem som tørker ut kvisene raskt og jeg må si meg enig! Jeg merket ikke forskjell før etter ca. 3 dager, men, ellers har den funket veldig bra! Jeg syntes den er bra, det tar ikke så lang til å påføre heller. Det tar bare noen få minutter, og det er om natten du skal ha den på. Denne er en vinner for meg. Jeg vil absolutt anbefale denne til de som har noen kviser eller urenheter de vil ha vekk. Den funker etter noen dager. 

Jeg mener den egentlig burde koste mer enn den egentlig gjør. Den koster ca. 75,- på apoteker.


Slik ser den ut.

Det er 10ml i den. Du bruker ikke mye når du påfører på urenhetene dine heller. Jeg har selv hatt min i et halvt år og jeg har nesten brukt den hver dag. Så det er mye i en sånn. Du skal bare ta på kvisene dine og slikt. Denne er virkelig å anbefale. Løp å kjøp!

Har du prøvd den?

Hva synes du?

Celine W. <3SKRIVET: 04.jun.2011, kl 11:29 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Betakaroten

Hei alle sammen. I forgie innlegg sa jeg at jeg ville bli brun uten selvbruning fordi du får som oftest pigmenter. Jeg glemte nemlig å si at jeg går på betakaroten. Jeg skal mest sannsynlig legge ut før og etter bilder.

Det finnes altså to typer betakaroten, jeg anbefaler den jeg har; Den som inneholder naturlige pigmenter. Den får du kjøpt på helsekost butikker, jeg kjøpte min der så jeg er sikker på at jeg ikke får feil. Mange sier at den uten naturlige pigmenter kan du få ujevn brun farge og noen steder kommer det ikke farge i det heletatt. 

Jeg begynte for litt for 1mnd siden da det var fint vær i Bergen, men, plutselig var det regn resten av Mai. Så jeg sluttet (tok bare 3kapsler?) Så begynte jeg igår. Det var knall vær her så jeg tok på meg solkrem (Gulerot olje) og gikk ut å solte meg, noe jeg sa i forgie innlegg. Jeg nevnte og at jeg var blitt mer rød enn brun? Men, det er nesten borte nå. Jeg brukte mye after sun. Jeg merker at betakaroten funker allerede etter første gang, jeg pleier ikke å bli så brun. Brunfargen er jevn og fin.

På helsekost butkker koster Betakaroten ca. 120,- for 90 kapsler.

Dette er den rette, jeg kjøpte min på sunkost.

   

Kort oppsumerting, 

Positive sider;

  • Gir naturlig kjapp farge. Fargen er fin gyllenbrun.
  • Hjelper mot soleksem
  • Beskytter huden din, du får ikke ryker
  • Styrker faktisk imunforsvaret også
  • Den bevarer fargen og om du bruker det etter sommeren.

Negativt?

  • Kanskje litt vondt i magen når du begynner å bruke det.
  • Kan få masse skjoller om du kjøper feil.

Har du prøvd Betakaroten?

Hvordan funket det på deg?

- Celine W <3

Er det noe mer dere lurer på gå inn på Betakaroten.no

SKRIVET: 02.jun.2011, kl 23:20 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Vampire Diaries maraton!

Halloen søtinger! Meg og Martin hadde maraton med Vampire Diaries hos meg for det blie Sleepover. Vi så på det til 5:30 om morgenen noe som er veldig uvanlig for å være meg.  Den endte med komentarer fra meg som; "Kan vi legge oss nå?" "Jeg er så trøtt" og "Arrg. Martin!". Men, ikke noe hjalp han sa bare lett "En episode til!" Så det ble bare mer og mer. Det var koselig da.

Jeg må innrømme jeg sovnet eller "duppet" av. Men, det var bare for max 3min per gang. Det skjedde bare når jeg la meg ned. Jeg sovnet vel bare tre ganger? "Celine, stå opp" brølte det for Martin da. Og ikke nok med det han dultet heletiden ani meg, fordi jeg sovnet. Haha.

Martin kom med mange komentarer som var morsome forige kveld som bl.a. "kvestret ned i avgrunnen" det sa han fordi dynen hans ikke var så stor å krympet seg fort sammen og han fikk ikke god sitteplass. Ifølge han. Det er bare så morsomt når meg og han er sammen. Jeg kan virkelig ikke beskrive det, det må oppleves!

Dere vet vel hva Vampire diaries er? Jeg elsker serien og den er så morsom. Når meg og Martin ser det sammen er det bare enda morsomere. Så TERNINGKAST; 6! (litt pga. meg og Martin) Og siden det er en ungdomsserie, det er virkelig bra for oss, haha!


En av de beste seriene ever!


Hva syns du om Vampire Diaries?

Har du "døgnet" mange ganger?

- Celine W <3

SKRIVET: 24.mai.2011, kl 19:17 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Pirates of the Caribbean

Heisann alle sammen! <3

Tenkte jeg skulle overraske Celine litt i dag med å blogge litt. Så nå er det altså jeg, Silje, som blogger ;D

Var i byn i dag med en annen venninne, Kristina, for å se den nye Pirates of the Caribbean filmen på kino. Det er altså den fjerde i rekken som heter "On Stranger Tides". Jeg hadde ganske lave forhåpninger etter alle de dårlige kritikkene, men jeg ble positivt overrasket!

Selve handlingen var ikke veldig spesiell, men det jeg alltid har digget med disse filmene er de morsomme kommentarene og selvsagt det at Johnny Depp spiller i dem, og disse to tingene var på plass. Depp har som alltid gjort en super jobb i rollen som Jack Sparrow, men jeg savnet veldig Orlando Bloom og Keira Knighetly. De sa nei til en ny film, så da måtte vi klare oss uten. Det kom et nytt par inn da, som jeg faktisk likte. Sam Claflin som Philip og Astrid Bergès-Frisbey som havfruen Syrena. De var utrolig søte disse også, men var litt skuffet over at Elizabeth og Will som blir spilt av Keira og Orlando ikke en gang blir nevnt i filmen. Men her har du i hvertfall "de nye Keira og Orlando":

Syrena og Philip!

Syntes egentlig Sam Claflin klarer seg bra som en erstatter for Orlando Bloom, men han kan dessverre ikke erstattes... Men ganske kjekk er han også da! Må også få sakt det at Astrid er nesten like nydelig som Keria i rollen sin som Syrena. Det er ikke bare Astrid som er en ny skjønnehet i denne filmen. Denne gangen har de også fått med Penélope Cruz som spiller Angelica og den nydelige modellen Gemma Ward er litt med som en av havfruene.

Men nå ble jeg litt for mye inn på disse to. Ellers var filmen ganske grei, men en del var brukt opp fra før av. Jeg digger fortsatt Johnny Depps rolle som Jack Sparrow, som da er min favorittkarakter i disse filmene. Er du en Pirates-fan bør du ikke gå glipp av denne filmen, men hvis ikke kan du overleve fint uten. Må forresten få med at effektene og 3Den i denne filmen var ganske bra, noe jeg faktisk ikke pleier å legge merke til eller bry meg om. Pleier ikke få så mye ut av å se en film i 3D, men denne filmen var ganske bra der! 

Personlig ville jeg gitt denne filmen en firer, men jeg hadde som sakt ganske lave forhåpninger på forhånd, og har alltid vært litt fan av disse filmene.   

Har du sett denne filmen?

Hva syntes du?

- Silje W. <3

SKRIVET: 19.mai.2011, kl 09:18 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Tangled

PUSLE, PUSLE, PUSLE.... I går var jeg hos Martin. Vi puslet et puslespill på 3000biter. Vi brukte 4timer bare på å finne 30 biter som hørte sammen. Snakker om fritids? og når han gjorde plikter, leitet jeg gjennom alle brikkene for å finne et hjørne. Jeg leitet to ganger. Så ble litt frustrert siden jeg ikke fant den i det heletatt, men sånn går det.Etter å ha kommet inn etter å ha vært med folk ute, så vi filmen Tangled (to på rømmen) Den er utrolig morsom, tror det er en av de koseligste barnefilmene på lenge. En god latter og!

Terningkast; 6

 Den handler om Rapunsel, hun blir bortført når hun blir liten fordi hun har et hår som gjør folk ung. Det er skjeldent og hun som kidnapper henne plaserer henne i et stort tårn gjemt i skogen. "bortføreren" er der også, hun vil være evig ung. Men etterhvert kommer det en mann opp der og han hjelper henne i å se ønske sitt som 18åring. Å se en blokade når de reiser mange lys for å minne om prinsessen som ble bortført. Det er henne.

 

Her er noen bilder og video på slutten;


Jeg vil anbefale denne til alle, det er morsom film du ikke blir lei av. Går virkelig ann å slappe av? Da velger du denne filmen, tidenes morsomste. Haha, føler jeg ler enda.


Har du sett den?

Hva syntes du om den?

- Celine W.<3

 

SKRIVET: 07.mai.2011, kl 00:21 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Boy in the Striped Pysjamas

Denne filmen anbefaler jeg sterkt til alle sammen! Den er utrolig læring i! Og den er utrolig trist, jeg begynte seriøst å grine.

Terningkast; 6

Filmen handler om åtte år gamle Bruno lever et beskyttet liv som sønn av en nazioffiser som når han forfremmes tar med familien fra et behagelig liv i Berlin til et avsides område hvor den ensomme gutten hverken har noe å gjøre eller noen å gjøre det med. Videre blir han kjent med folk i konsentrasjonsleiren til faren. Bruno tror det er en "gård". Faren har ikke sagt mye om dette til familien for han har taushetsplikt. Jødene blir straffet for ingenting, bruno begynner å se litt av alvoret og det skjer en del som alltid skjer i slike filmer. 

Det er jo fra en bok og for å si det slik bør du lese boken også! Det håper jeg vertfall jeg får tid til! Den heter The Boy in the Striped Pysjamas og er skrevet av John Boyne.

Her er noen bilder; 
Som sagt du bør se denne filmen! 

Er det noen filmer du anbefaler?

- Celine W. <3

SKRIVET: 07.nov.2010, kl 13:58 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Pirates of the Caribbean 4

I natt sov jo Silje hos meg (som dere sikkert vet) Jeg kjøpte den fine kjolen!(se forige innlegg) Jeg & Silje skulle se på alle Pirates of the Caribbean filmene. Vi seriøst elsker de. Vi begynte kl. 21:00 og var ferdig 04:30, de tar litt lang tid. Alle varer jo i over to timer.

Når vi så de må jeg bare si vi elsker de med engang. Johnny Depp som spiller Jack Sparrow, han er virkelig noe for seg selv. Med de morsome komentarene og hvordan han er på.

Og Kira Knightley og Orlando Bloom som spiller Elisabeth Swann og Will. Turner er bare så koselig og se på. De er egentlig en av grunnene til jeg ser filmene. Men hvis dere ikke har sett 3'eren(At the worlds end) Så må jo Will. ut i båt og får bare gå på land engang hvert 10'ende år. Jeg syntes den var så rar slutt på, det må jo liksom ende godt for dem!

 Men det blir verre....

Meg og Silje søkte på internett om 4'eren. Det stod den skulle komme iløpet av 2011, Johnny Depp er med i den. Guess What? Kira og Orlando er ikke det!, vi får altså ikke vite hva som skjer videre med dem...

Vi må jo få vite hvordan det går med dem! Det er omtrent selve høydepunktet!

Meg & Silje mener detter er helt absurd. De er vekke i neste film? Vi er redde for at Pirates of the Caribbean 4 kommer til å bli skuffende. De må ikke begynne på noe ny, historie når de alt har en så god! Les mer her.

  • Hva mender DU?

Klem fra en skuffet jente;

- Celine W. <3RSS 2.0
hits