SKRIVET: 23.okt.2011, kl 17:47 | PUBLICERAT I: Tv & Film

TV-aksjonen 2011

 

Hei alle sammen!

 

I dag er det TV-aksjon igjen og vil bare si at jeg håper alle gir penger! Vi i Norge har det så alt for bra, så jeg tror mange har problemer med å forstå hvor ille andre mennesker her i verden har det. I år går pengene til rydding av miner og klasebomber. Tenk deg at du ikke kan bevege deg trygt rundt deg, fordi da kan det hende det plutselig sprenger under deg! Mange dør eller blir skadet for resten av livet pga miner og klasebomber og hvis vi bare kan gi litt av alle de pengene vi har, har disse pengene mye større betydning for de stakkarene dette går utover. Selv går jeg ikke med bøsse som jeg egentlig hadde tenkt, men jeg skal gi penger! 

 

I forbindelse med TV-aksjonen lagde bandet Bigbang en sang jeg syntes var ganske søt. Hvis du vil høre den har jeg den her for dere:

 

 

Håper virkelig alle gir penger og er engasjerte, for som sakt betyr disse pengene mye mer for dem som får dem enn de gjør for oss! Hvis ingen er engasjerte, vil denne verden aldri bli et bedre sted, noe jeg håper alle vil at den skal bli!

 

Skal du gi penger til TV-aksjonen?

 

Hva syntes du om sangen?

 

- Silje W. <3

 

SKRIVET: 27.aug.2011, kl 11:58 | PUBLICERAT I: Tv & Film

Katie the yellow puffball!

 

Hei alle sammen! <3

 

Meg, Marie & Martin så noe insane morsomt i går! Den videoen er fra filmen; Horten redder en hvem. Jeg har selv ikke sett filmen, men fikk evig lyst etter å ha sett denne søte lille gule tingen; Katie!

 

I Min Verden;

 

I min verden er alle sammen ponnier og alle spiser regnbuer og bæsjer sommerfugler ♥ ahhhhh

 

 

Det er så søtt det hun sier, og ikke minst morsomt! 

Hva syntes du? Har du hørt den før?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 13.jul.2011, kl 23:55 | PUBLICERAT I: Tv & Film

Topp 5 vakre skuespillere!

 

1. Blake Lively

 


Kjent fra Gossip Girl. Kalles Serena Van der Woodsen. Hun er sosial. Personligheten hennes pleier å være at alt skal gjøres rett. Men, hun dater og det gjør at det av og til glemmes.

 

 

2. Gemma Ward

 

Kjent fra filmen; The Pirates Of Caribbean; On Stranger Tides. Gemma spiller havfruen som synger.

 

 

3. Jessica Szohr

 


Kjent fra Gossip Girl. Kasses Vanessa Adams. Hun liker ikke folk som tror de er bedre enn alle andre. Men, der detter hun litt i fellen selv.

 

 

4. Leighton Meester

 


Kjent fra Gossip Girl. Kalles Blair Waldorf. Hun er den sjefete av gjengen.

 

 

5.  Nina Dobrev

 


Kjent fra The Vampire Diaries. Kalles Elena. Hun er sammen med Stefan i serien, han er nemlig vampyr. Hun er dobbeltgjengeren til en som heter Katherine. Sammen må de gå samme for å få reddet Elena.

 

Dette er min topp 5 vakre skuespillere. Jeg må bare si jeg elsker alle av dem! Jeg kan nesten ikke rangere de for å være ærlig. Jeg misunner de så innmari mye! Det går bare ikke ann!

 

Hvem syntes du er penest?

 

Hvem syntes du er penest av alle skuespillere?

 

Hvordan ville du rangert de?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 14.jun.2011, kl 20:39 | PUBLICERAT I: Tv & Film

Shopping i mørket

Heisann! <3

Silje her! Må bare fortelle dere om noe veldig merkelig jeg gjorde i dag. Jeg var på shopping i mørket! Det som skjedde var at jeg, Celine og en annen venninne av oss var på et senter på litt shopping og så plutselig gikk strømmen! Skikkelig skummelt egentlig, men egentlig litt gøy. Sto der liksom og prøvde å ta på meg et plagg uten særlig mye lys, og så etterpå måtte jeg skjenne meg fram for å finne ut om det var noe fint. Var i hvertfall umulig å se noen farger!

Minnet meg egentlig veldig om et program jeg så en gang. Det heter dating i mørket tror jeg det var, og da er det mennesker som dater hverandre i mørket uten at de får se hvordan de ser ut. Blir jo litt det samme, bare at du dessverre ikke kan snakke til klesplagg for å finne ut om du liker de, her er det faktisk utseende som teller. Syntes egentlig ikke det programmet var spesielt gøy, men det var en grunn som gjorde at jeg så det ferdig. Så en superhot fyr som var med! Han het Allister og jeg syntes han var sånn "slaskete hot" hvis noen skjønner. Så liksom så uanstrengt pen ut. Minnet meg egentlig litt om Robert Pattinson. Følte meg egentlig litt dum da, for tror meningen med hele programmet var å finne ut om det går an å like en person bare etter personligheten, uten å vite hvordan personen ser ut.

Uansett, her har dere et bilde av han:


Allister!

Har det med å falle for random folk på TV...

Ble ikke veldig spennende og langt innlegg i dag, får nemlig vite hva jeg kommer opp i i muntlig eksamen i morgen. For å si det sånn kan jeg ikke love mye blogging framover, men skal prøve mitt beste!

Hva syntes dere om Allister?

- Silje W. <3  

SKRIVET: 04.jun.2011, kl 19:40 | PUBLICERAT I: Tv & Film

Blake Liverly farget håret sitt!

Hei alle søtinger! Jeg vil blogge om noe som skuffet meg litt, det var dumt av henne. Jeg elsket håret hennes! Jeg tror dere alle vet hvem Blake Lively er? Det er hun som spiller Serena von der Woodsen i Gossip Girl. Hun har farget håret sitt;

FØR;

ETTER;

Det første jeg tenkte; hva er det hun tenker på? Jeg elsket det blonde håret hennes. Det gjør jeg fortsatt. Jeg syntes det var evig mye finere enn det hun har nå. Jeg forgudet seriøst håret hennes sånn dønn. Hun er en av stilikonene mine, jeg likte ikke at hun farget håret sitt nå. Men, sånn går det.

Hva syns du om at Blake farget håret sitt?

Likte du bedre ETTER eller FØR?


- Celine W<3

SKRIVET: 02.jun.2011, kl 23:20 | PUBLICERAT I: Tv & Film

Vampire Diaries maraton!

Halloen søtinger! Meg og Martin hadde maraton med Vampire Diaries hos meg for det blie Sleepover. Vi så på det til 5:30 om morgenen noe som er veldig uvanlig for å være meg.  Den endte med komentarer fra meg som; "Kan vi legge oss nå?" "Jeg er så trøtt" og "Arrg. Martin!". Men, ikke noe hjalp han sa bare lett "En episode til!" Så det ble bare mer og mer. Det var koselig da.

Jeg må innrømme jeg sovnet eller "duppet" av. Men, det var bare for max 3min per gang. Det skjedde bare når jeg la meg ned. Jeg sovnet vel bare tre ganger? "Celine, stå opp" brølte det for Martin da. Og ikke nok med det han dultet heletiden ani meg, fordi jeg sovnet. Haha.

Martin kom med mange komentarer som var morsome forige kveld som bl.a. "kvestret ned i avgrunnen" det sa han fordi dynen hans ikke var så stor å krympet seg fort sammen og han fikk ikke god sitteplass. Ifølge han. Det er bare så morsomt når meg og han er sammen. Jeg kan virkelig ikke beskrive det, det må oppleves!

Dere vet vel hva Vampire diaries er? Jeg elsker serien og den er så morsom. Når meg og Martin ser det sammen er det bare enda morsomere. Så TERNINGKAST; 6! (litt pga. meg og Martin) Og siden det er en ungdomsserie, det er virkelig bra for oss, haha!


En av de beste seriene ever!


Hva syns du om Vampire Diaries?

Har du "døgnet" mange ganger?

- Celine W <3

SKRIVET: 24.mai.2011, kl 19:17 | PUBLICERAT I: Tv & Film

Pirates of the Caribbean

Heisann alle sammen! <3

Tenkte jeg skulle overraske Celine litt i dag med å blogge litt. Så nå er det altså jeg, Silje, som blogger ;D

Var i byn i dag med en annen venninne, Kristina, for å se den nye Pirates of the Caribbean filmen på kino. Det er altså den fjerde i rekken som heter "On Stranger Tides". Jeg hadde ganske lave forhåpninger etter alle de dårlige kritikkene, men jeg ble positivt overrasket!

Selve handlingen var ikke veldig spesiell, men det jeg alltid har digget med disse filmene er de morsomme kommentarene og selvsagt det at Johnny Depp spiller i dem, og disse to tingene var på plass. Depp har som alltid gjort en super jobb i rollen som Jack Sparrow, men jeg savnet veldig Orlando Bloom og Keira Knighetly. De sa nei til en ny film, så da måtte vi klare oss uten. Det kom et nytt par inn da, som jeg faktisk likte. Sam Claflin som Philip og Astrid Bergès-Frisbey som havfruen Syrena. De var utrolig søte disse også, men var litt skuffet over at Elizabeth og Will som blir spilt av Keira og Orlando ikke en gang blir nevnt i filmen. Men her har du i hvertfall "de nye Keira og Orlando":

Syrena og Philip!

Syntes egentlig Sam Claflin klarer seg bra som en erstatter for Orlando Bloom, men han kan dessverre ikke erstattes... Men ganske kjekk er han også da! Må også få sakt det at Astrid er nesten like nydelig som Keria i rollen sin som Syrena. Det er ikke bare Astrid som er en ny skjønnehet i denne filmen. Denne gangen har de også fått med Penélope Cruz som spiller Angelica og den nydelige modellen Gemma Ward er litt med som en av havfruene.

Men nå ble jeg litt for mye inn på disse to. Ellers var filmen ganske grei, men en del var brukt opp fra før av. Jeg digger fortsatt Johnny Depps rolle som Jack Sparrow, som da er min favorittkarakter i disse filmene. Er du en Pirates-fan bør du ikke gå glipp av denne filmen, men hvis ikke kan du overleve fint uten. Må forresten få med at effektene og 3Den i denne filmen var ganske bra, noe jeg faktisk ikke pleier å legge merke til eller bry meg om. Pleier ikke få så mye ut av å se en film i 3D, men denne filmen var ganske bra der! 

Personlig ville jeg gitt denne filmen en firer, men jeg hadde som sakt ganske lave forhåpninger på forhånd, og har alltid vært litt fan av disse filmene.   

Har du sett denne filmen?

Hva syntes du?

- Silje W. <3

SKRIVET: 24.okt.2010, kl 12:42 | PUBLICERAT I: Tv & Film

TV-aksjonen!

Hei alle sammen! <3

Dette kommer sikkert som et sjokk for mange, for i dag er det ikke Celine som blogger! Det er jo Celine OG min (Silje) sin blogg, så etter en stund med masing fra Celine om at jeg også må blogge, fikk jeg endelig tid i dag =)

Tenkte jeg skulle skrive litt om TV-aksjonen som er i dag. Det er en aksjon som er for å samle inn penger til stakkars folk som ikke har det så bra som oss her i Norge. I år går pengene til Flyktninghjelpen for deres arbeid for mennesker i kriserammede områder. For å samle inn penger går det folk rundt å samler inn penger i bøsser og det er mange kjente artister som stiller opp å spiller sanger. Det blir også auksjonert vekk masse rart som f.eks. fotballsko til en kjent fotballspiller eller som jeg fikk med meg en eller annen hatt til en politiker. Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke er bøssebærer, men jeg skal selvfølgelig gi penger til de som kommer på døren vår. For dere som er interesserte går det et program om aksjonen klokken 13.00 på NRK 1. Der skal artistene synge, og det blir sikkert info om hvor mye penger som blir gitt i auksjoner og lignende. 

Noen av artistene som stiller opp for denne aksjonen er Sivert Høyem som var sanger i gruppen "Madrugada" før, men de tror jeg har splittet opp nå. Han har laget sangen "Prisoner of the Road" bare for denne aksjonen. Sangen er ganske spesiell, men egentlig veldig trist hvis du ser på videoen.

For dere som ikke har hørt den enda, her er den:

Som sakt ganske spesiell, men veldig trist =(

Håper mange gir penger og støtter denne aksjonen, for det går til et veldig godt formål! Pengene går altså til Flykninghjelpen, og hvis du vil vite med om dem kan du trykke her. Det er en link til Flyktinghjelpens hjemmeside.

Har du tenkt å gi penger til aksjonen?   

Silje W. <3                                                       

SKRIVET: 01.okt.2010, kl 07:38 | PUBLICERAT I: Tv & Film

Maraton!

I dag etter skolen skal jeg til frisøren, Kristin skal være med. Så skal vi stelle istand til ikveld. Jeg regner med vi skal se xfactor først så begynner maratonet! Vi skal nemlig se alle Bring it on filmene og kanskje step up hvis Martin gidder. Så det blir meg, Kristin og Martin. Vi skal sa kose oss! Vi  Egentlig ville meg og Kristin se de fordi vi går jo på Cheerleadning og de filmene er jo om det emnet og greier!

Jeg lurer på:

  • Har du andre filmer som er bra?
  • Hva skal du i helgen?

Vi bloggest!

- Celine W. <3

RSS 2.0
hits