SKRIVET: 22.feb.2011, kl 17:50 | PUBLICERAT I: Blogg

Vinterferie

Halloen søtinger som følger med!

Da er dette siste uken før vinterferie! gleder meg sykt. Skal være med Martin til Ustaoset, vi skal være der i 5dager og stå på ski på geilo der vi sto på klassetur. Vi reiser med tog tidlig Lørsdag og kommer hjem igjen Onsdag, jeg skal av på Voss for jeg skal opp på hytten våres, eller familien sin. Den er på Reimegrend, det er så koselig der! Gleder meg til alt!

 Men først må jeg få unnagjort masse prøver denne uken; Samfunnsfagen der vi skal kunne 40 land og hovedstater + plasere de, går veldig bra. Naturfagen går Ok, RLE som vi ikke har hatt noe om, går ikke så bra. Vi har om hinduismen, har skrevet en side i boken min om det, så skal vi ha prøve? Haha!

Meg og My BFF Martin <3

Hva skal du i vinterferien da??

- Celine W.<3

SKRIVET: 19.feb.2011, kl 19:55 | PUBLICERAT I: Musikk

Haba Haba Hujaza Kibaba

Da er det overnatting hos Silje! Vi har en sang på hjernen, altså MGP vinneren Stella sin sang Haba haba. Vi synger på den hele tiden. Vi syntes det er bra hun vant for det viser at vi er et flerkulturelt samfunn! Vi synter det er teit at folk mener vi burde hatt en mer norsk vinner. Skjerp dere, hvor kommer dere fra? Hun har vært norsk statsborger lenge, uansett.

Haba haba - Stella Mwangi

  •  Hva mener du?

- Celine & Silje W. <3

SKRIVET: 13.feb.2011, kl 15:11 | PUBLICERAT I: Blogg

KaRol Casa Vacanze!

Jaja, da sitter jeg her hos Silje mens hun er nede å spiser... Vi fant hotellet vi skal være på i Sardinia i Alghero! Faren hennes svarte endelig på meldingen for litt siden. Det kommer til å bli så digg, vi får vårt egen leilighet på hotelle og greier. Vi kan gå til byen og slikt. Tenk bare ca 1km fra stranden også(synd hvis dere er late!).  Hotellet heter; KaRol Casa Vacanze

Tenk; bli brun, fine strender, fine gutter og Shopping! Full POTT!

Her er bilder av hotellet!

Ikke akkurat et høy kvalitet hotell/leiligheter, men helt ok standar. Vi kommer ikke akkurat til å være der mye... Vi kommer nok til å løpe ut hele tiden, se på utsikt, nyte varmen det er ca 32 grader heletiden! sole oss, bli brun! Se på gutter som sagt! Det er kjent for å ha pene gutter det har vi lest også.

Det er 5mnd og 14dager til vi reiser, vi må kjøre med bil i 7timer til flyplassen for å så reise ned til Alghero, jaja. Det er verd det azz!

Skal du til syden med en venn? Hvor?

- Celine & Silje W. <3

SKRIVET: 12.feb.2011, kl 23:20 | PUBLICERAT I: Blogg

Geilo

Jaja, da var klasseturen med verdens beste klasse over... Det er litt synd i grunnen, det var kjempe koselig, kunne lett vært der i en uke til for å si det slik. Vi reiste jo til Geilo.

Vi skulle egentlig til utlande, men dumme komunen, staten, rektor etc. gjorde slik at vi ikke fikk reise utenlands eller være vekke i en uke. Det ble selvfølgelig erstattet med kun 3dager og innenlands, Yeeeey!......  Men det var mye gøyere enn jeg hadde trodd, for å være ærlig så tror jeg dette har vært like gøyt som å reise til utlandet! Vi reiste Onsdag og kom hjem Fredag. Vi har stått på ski, bowliet, isbadet og masse annet. Kommer kanskje ut med noen bilder.

Jeg hadde mest poengsum av jentene i bowling! Vi spilte uten gjerder, fikk 114. Jeg hadde en "duell" med Marius A. om å slå han men det gikk ikke... 126 fikk han, tror jeg. Så jeg endte med 3 plass over alle, men det er jo ikke så verst. Er stor fornøyd! Tomelen Opp!

Det er en sang jeg har fått dilla på etter klasseturen!

Enriue Iglesias - "Tonight" (I'm F**kin' You)

 

Også er det selfølgelig Klassetur sangen våres, den eier!

Erik & Kriss - Ølbriller

Bilder av turen kommer sikkert snart, vertfall noen av de!

Hadde du det gøy på din klasse tur?

Likte du sangene? Hadde dere en felles sang?

- Celine W. <3

SKRIVET: 04.feb.2011, kl 14:31 | PUBLICERAT I: Blogg

For en Herlig jente hun er, hun er en kjemper!

Hei alle sammen, jeg vi gjerne dedikere dette innlegge til en venn av meg som har det tøft nå. Jeg har selv vært der og vil støtte henne uansett.

Hun har det tøft, det er det eneste jeg trenger å si. Hun trenger folk som forstår henne, det er ikke lett og høre det av andre som ikke vet det, egentlig. For man må selv har vært der. Så man må tenke grundig gjennom hva man sier til en. For det som ikke kan menes så mye for en venn, kan menes mye verre til henne. Jeg forstår henne og vil hjelpe henne uansett. Jeg vil alltid være her for henne. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si....

Det er vanskelig, ingen tvil om det.... Det eneste som hjelper er gode venner, en som forstår og være ærlig for seg selv.. For å si det enkelt... Hun er en Herlig jente som kjemper utrolig! Hun prøver selvom det ikker er lett, om hun mislykkes reiser hun seg igjen. Hvert eneste lille endring er et stort fremskritt.

Husk; Jeg er her for deg uansett vennen!

Courage - SuperChick

 Denne sangen er så dedikert til deg vennen! Husk humøret oppe, er det noe.... Så vet du hvor jeg er!

 

- Celine W. <3

RSS 2.0
hits