SKRIVET: 25.apr.2011, kl 13:40 | PUBLICERAT I: Blogg

Den store sunnhetsdagen!

Da holder vi på å lage croissanter. Oreomilkshaken våres ble veldig god! Vi sitter her å drikker et svært glass hver. Vi kommer nok til å bli ganske dårlig etterhvert. Det er verdt det! For å si det sånn har vi en skikkelig sunnhetsdag, haha. Påske er påske, det er til for å spise masse drit. Vi må jo utnytte den siste spise-drit-dagen!

Her er oppskriften til Oreomilkshaken for 2 store glass;

  • 2 dl Melk
  • 2 dl Sjokolade melk
  • 4 iskuler
  • 1/2 pakke oreokjeks
  • Krem topp

Her er bilder av resultatet;
      

Nam, nam!

Celine kommer til å hate meg for dette, men det var for genialt for å ikke ha med! Søteste i verden! <3 

Croissantene tar laaang tid for de skulle hvis heves et par hundre ganger... Mye lenger enn vi trodde i hvertfall. Vi får vel bare vente, håper det blir verdt det!

Så her er det som står på "menyen" senere i dag:

Deilige nystekte croissanter og gossip girl sesong 2! :D

Fikk sesong 2 av min bror til bursdagen, så nå skal den endelig sees!

- Silje W <3

SKRIVET: 17.apr.2011, kl 17:56 | PUBLICERAT I: Blogg

Cheerleading showtime!

Hei, jeg skulle skrive ett innlegg for litt siden, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg har trent i over 20timer denne uken. Jeg er utrolig sliten! men det er virkelig vært det, siden vi fremførte våres første show i går, Cheeleading! 

Ja, vi hadde øvd for å få rutinene og slikt inn, og vi viste enda ikke om vi skulle fremføre for hvis det regnet ville ikke treneren våres Cattie la os stunte og slikt. Fordi det kunne skade siden skoene ble glatte og slikt. Det ble heldigvis bestemt at vi skulle cheere selvom.

Så det var opp ved Varden klokken ti på lørdag, kampen begynte to. Vi skulle gå gjennom showet og slikt før. Sminking, påkledning og snakking tar også tid. Så det tok litt tid. Fremføringen våres gikk ikke akkurat plettfritt, men det er første fremføringen våres. Så vi klarte oss utrolig bra!

Her er noen bilder fra lørdag; 


Meg:)
BERGEN STORM IS BACK AND READY TO ATTACK! 

Hva syntes du?

Vi blogges!

- Celine W. <3

SKRIVET: 10.apr.2011, kl 01:23 | PUBLICERAT I: Blogg

Forandring?

Jeg har nå vært syk en uke pga. Akutt allergi og Luftveisinfeksjon som er helt forferdelig. Jeg kan ikke trene, være med venner og gå på skolen eller sosialisere meg! Men det ble endret på fredag, heldigvis.

Men jeg har da hatt en del tid til å tenke på masse ting og ta litt tid til meg selv. For jeg er nemlig veldig opptatt av at alle rundt meg er glade.

Ja, jeg sier det. Forandringer fryder sier noen. Jeg er ikke sikker på det i alt. Det er bra med å endre ting, men ikke ta for store skritt. Jeg tenker bare på hva som vil skje nå når alle skiller lag for folk skal på forskjellige skoler, så jeg får ikke sett alle de kjente ansiktene hver dag. Det vil jeg savne en del, for jeg kan ikke bare komme løpende ut av timen eller grinene for å fortelle noe som har skjedd. For alle er ikke der, jeg får ikke sett de hver dag. Jeg lurer på hvordan det vil bli.

Jeg føler jeg tenker veldig mye på dette, men det er fordi jeg har så MANGE gode venner nå, fler enn jeg trodde jeg ville ha. Jeg har knyttet sterke bånd med mange. Jeg vil ikke miste det. Det som har skjedd i fortiden og går igjen. Ingen har perfekte familier, venner, personlighet. LIV. Det ligger noe bak uansett om det er en liten ting eller noe stort. Mange sliter med forskjellige ting. Jeg har venner som har det, jeg har vært igjennom tøffe perioder selv. Og jeg vil egentlig ikke si det; men det er bra at man har vært der. Ikke misforstå meg, men du vet litt om det og kan bearbeide det. Så du vet at du ikke kommer tilbake dit. Du kan hjelpe andre og nære som sliter.

 

Forandring fryder, men stemmer deg alltid? Ikke alltid, men noen ganger.

RSS 2.0
hits