SKRIVET: 31.mai.2011, kl 20:40 | PUBLICERAT I: Blogg

Sverige, here I come!

Heisann, Silje her!

Tenkte jeg bare skulle få sakt at jeg ikke kommer til å blogge mer før tidligst neste mandag, for jeg reiser til Sverige i morgen. Skal dit med basketlaget mitt, til Gøteborg der de holder en stor basketballfestival. Holder på å pakke nå, gleder meg noe helt sykt! Dere skulle virkelig sett rommet mitt nå, ser ut som det er bombet (noe det egentlig alltid gjør da...). Så da får dere kose dere med å lese Celine sine innlegg og så skal jeg nok lage et innlegg fra turen hvis jeg får noen bra bilder. Men nå må jeg stikke ned å fortsette å pakke, tok tid det her...Kos dere i Norge så lenge folkens, det er forresten meldt nesten 20 grader og knallsol nesten hver dag i Gøteborg når vi skal være der!

Har du vært i Sverige før?

Hva syntes du om Sverige?

- Silje W <3

SKRIVET: 31.mai.2011, kl 14:34 | PUBLICERAT I: Blogg

"Har du en søster som går i 7.klasse?"

Hei alle dere sammen! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra 1times tur med hundene mine, de heter Luna og Mikkel. Jeg hadde musikk på ørene og koste meg der jeg gikk med de små akrobatene mine. Plutselig sier en person noe til meg langs der ved vannet jeg gikk.

"Hei, har du en søster som går i 7.klasse?"  Sier en gutt med brunt hår og som sikkert går i 7ende han også.

"Hæ?, nei. Hvor får du det fra?" Spørr jeg undrene tilbake og venter på respons.

"Nei, du lignet veldig på en jente i 7ende, så trodde du var søsteren" sa han lett der han stod å ventet på kameratene sine.

Jeg smite og gikk videre, kompisene til hans spurte hvorfor han snakket med meg. 

"Hun lignet veldig på hun pene som danset i dag. En av de jentene på scenen"  Svarte han til kompisene sine

Jeg hadde et bredt smil om munnen. Jeg var på nippet med å le litt, men, bare av glede. "Små unger" er kjempe skjønne!

Hundene mine er bare der som randome rotter og går. De er evig små, det forbløffer meg egentlig at de kan gå så langt som jeg går med dem til tider. Her er bilde av dem;

Luna er den hunden som er mørkest i pelsen. Den lyse er Mikkel. Rasen er Pomeranian


Hva synes du?

- Celine W <3

SKRIVET: 30.mai.2011, kl 18:04 | PUBLICERAT I: Mote

Hvilken liker du best?

Heisann dere! Jeg har tatt en anledning til å se på kjoler som jeg ønsker meg. Som om jeg ikke har nok av det, noen enig? Kjoler er noe av det beste jeg vet, tror jeg har nærmere 20 stk. Så jeg har tatt meg en titt innom Nelly.com  for å se på det, jeg har plukket ut mange favoritter. Men, dette er de fineste.

 Trykk på det første bilde for å komme til kjolen.

Denne kjolen var bare dritt søt! minner meg litt om indianer stil. Noe jeg liker, Silje og liker det nok! Vi har våre grunner! Kjolen koster 399,-

Denne kjolen er det blonder på og kjempe fin farge som jeg liker. Kjolen koster 299,-Denne kjolen ga meg en fin sommerfølelse. Den koster 499,- Denne kjolen, er litt enkel fasong på. Men, jeg liker blomster så derfor havnet denne på listen. Kjolen koster 499,-

Hvilken kjole likte du best?

 

- Celine W <3

 

SKRIVET: 29.mai.2011, kl 17:54 | PUBLICERAT I: Blogg

4-fjellstur 2011

Hei dere, nå er det jeg Celine som blogger, enda Silje sitter vedsiden av meg.

Vi har nemlig gått 4-fjellstur i dag. Det er fjellene Ulriken, Fløyen, Rundemannen og Sandviksfjellet. Det tok oss 6 timer og var en veldig fin opplevelse. Så neste år blir det 7-fjell? Haha.  Det var i hvertfall en god trim for oss som ikke har trent så mye denne uken, hehe. Været var på topp. Det eneste var at det regnet og haglet litt i begynnelsen, men hva kan man forvente seg når det er Bergen?

Her er noen bilder;


Veldig mye tåke på Ulriken...


Jeg var verdensmester i å falle i gjørmen ned Ulriken!


Vakker utsikt fra Fløyen


De som bor i Bergen kjenner dere vel igjen?


Rasfare på vei opp Rundemannen...


Her er vi på Rundemannen, vi fikk gratis YT!


Så vi koste oss i hertfall! Vi hadde verkende bein og gnagsår, men det gikk fint. Etter vi hadde gått gikk vi hjem til meg og koste oss i Jakutsien min, det var bare sykt deilig da etter alle de ømme musklene. Men nå skal vi kose oss med ostepopp og film, blogges!

Gikk du 4- eller 7-fjellsturen?

Hva syntes du?


- Celine W <3

SKRIVET: 28.mai.2011, kl 12:32 | PUBLICERAT I: Blogg

Pakke i posten!

Hei! <3

Silje her igjen som blogger! Fikk en pakke i posten i går fra BliVakker.No. Bestilte for ca en uke siden, og nå kom den endelig. Det er fri frakt der nå ut juli, så jeg tror jeg kommer til å bestille noen ting til før den tiden er gått ut. Det er så dyrt med frakt her i Norge, men tingene du får kjøpt på BliVakker er så billige. Her er noen bilder av pakken og innholdet jeg kjøpte:


Selve pakken. Gledet meg som et barn på julaften til å åpne selvom jeg visste hva som var inni =P

   
Innholdet!

Jeg kjøpte:

  • Fake Bake Original Self-Tan Lotion
  • Biosilk Silk Therapy Treatment
  • Joico Silk Result Thermal Smoother 
  • L'oreal Professional Solar Sublime After Sun Protect Shampoo

 

Eneste jeg har prøvd så langt var selvbruningen fra Fake Bake, må si jeg egentlig er litt skuffet... Har hørt så mye bra om den og hadde veldig høye forventninger, men det ente opp med at all selvbruningen forsvant etter en dusj i morges. Har selvfølgelig litt farge da, men det sees nesten ikke og jeg hadde håpet på litt mer farge. Skal prøve å bruke den flere kvelder på rad, må bare få tid en gang.

 Har du prøvd noen av disse produktene?

Hva syntes du?

- Silje W <3

SKRIVET: 25.mai.2011, kl 13:27 | PUBLICERAT I: Blogg

Nytt design!

Hei igjen! <3

Vil bare si at vi har fått en nytt design her på bloggen nå. Håper dere liker det!Litt dårlig kvalitet...

Hva Syntes dere?

- Silje W <3

SKRIVET: 25.mai.2011, kl 11:35 | PUBLICERAT I: Mote

Kopier Catwalken

Hei, Silje her! <3

Klikket meg inn litt på Gina Tricot sine sider i dag, og så plutselig kom jeg over denne kjolen:

Jeg fikk sykt følelsen av å ha sett dette mønsteret før ett sted, og så kom jeg på hvor; Stella McCartney sin vår/sommer kolleksjon! Her er de klærene jeg hadde sett:Tror nok designeren fra GT har blitt litt inspirert her, men det er jo bra, for nå kan vi kopiere stilen for bare 149 kr! Selv er jeg ikke helt sikker på om jeg skal kjøpe denne kjolen, jeg er mer glad i blomster enn frukt. Men så var den jo ganske fin med de friske fargene nå før sommeren da!

Hva syntes dere om kjolen?

Har dere tenkt å kjøpe den?

- Silje W <3

SKRIVET: 24.mai.2011, kl 19:17 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Pirates of the Caribbean

Heisann alle sammen! <3

Tenkte jeg skulle overraske Celine litt i dag med å blogge litt. Så nå er det altså jeg, Silje, som blogger ;D

Var i byn i dag med en annen venninne, Kristina, for å se den nye Pirates of the Caribbean filmen på kino. Det er altså den fjerde i rekken som heter "On Stranger Tides". Jeg hadde ganske lave forhåpninger etter alle de dårlige kritikkene, men jeg ble positivt overrasket!

Selve handlingen var ikke veldig spesiell, men det jeg alltid har digget med disse filmene er de morsomme kommentarene og selvsagt det at Johnny Depp spiller i dem, og disse to tingene var på plass. Depp har som alltid gjort en super jobb i rollen som Jack Sparrow, men jeg savnet veldig Orlando Bloom og Keira Knighetly. De sa nei til en ny film, så da måtte vi klare oss uten. Det kom et nytt par inn da, som jeg faktisk likte. Sam Claflin som Philip og Astrid Bergès-Frisbey som havfruen Syrena. De var utrolig søte disse også, men var litt skuffet over at Elizabeth og Will som blir spilt av Keira og Orlando ikke en gang blir nevnt i filmen. Men her har du i hvertfall "de nye Keira og Orlando":

Syrena og Philip!

Syntes egentlig Sam Claflin klarer seg bra som en erstatter for Orlando Bloom, men han kan dessverre ikke erstattes... Men ganske kjekk er han også da! Må også få sakt det at Astrid er nesten like nydelig som Keria i rollen sin som Syrena. Det er ikke bare Astrid som er en ny skjønnehet i denne filmen. Denne gangen har de også fått med Penélope Cruz som spiller Angelica og den nydelige modellen Gemma Ward er litt med som en av havfruene.

Men nå ble jeg litt for mye inn på disse to. Ellers var filmen ganske grei, men en del var brukt opp fra før av. Jeg digger fortsatt Johnny Depps rolle som Jack Sparrow, som da er min favorittkarakter i disse filmene. Er du en Pirates-fan bør du ikke gå glipp av denne filmen, men hvis ikke kan du overleve fint uten. Må forresten få med at effektene og 3Den i denne filmen var ganske bra, noe jeg faktisk ikke pleier å legge merke til eller bry meg om. Pleier ikke få så mye ut av å se en film i 3D, men denne filmen var ganske bra der! 

Personlig ville jeg gitt denne filmen en firer, men jeg hadde som sakt ganske lave forhåpninger på forhånd, og har alltid vært litt fan av disse filmene.   

Har du sett denne filmen?

Hva syntes du?

- Silje W. <3

SKRIVET: 19.mai.2011, kl 09:18 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Tangled

PUSLE, PUSLE, PUSLE.... I går var jeg hos Martin. Vi puslet et puslespill på 3000biter. Vi brukte 4timer bare på å finne 30 biter som hørte sammen. Snakker om fritids? og når han gjorde plikter, leitet jeg gjennom alle brikkene for å finne et hjørne. Jeg leitet to ganger. Så ble litt frustrert siden jeg ikke fant den i det heletatt, men sånn går det.Etter å ha kommet inn etter å ha vært med folk ute, så vi filmen Tangled (to på rømmen) Den er utrolig morsom, tror det er en av de koseligste barnefilmene på lenge. En god latter og!

Terningkast; 6

 Den handler om Rapunsel, hun blir bortført når hun blir liten fordi hun har et hår som gjør folk ung. Det er skjeldent og hun som kidnapper henne plaserer henne i et stort tårn gjemt i skogen. "bortføreren" er der også, hun vil være evig ung. Men etterhvert kommer det en mann opp der og han hjelper henne i å se ønske sitt som 18åring. Å se en blokade når de reiser mange lys for å minne om prinsessen som ble bortført. Det er henne.

 

Her er noen bilder og video på slutten;


Jeg vil anbefale denne til alle, det er morsom film du ikke blir lei av. Går virkelig ann å slappe av? Da velger du denne filmen, tidenes morsomste. Haha, føler jeg ler enda.


Har du sett den?

Hva syntes du om den?

- Celine W.<3

 

SKRIVET: 14.mai.2011, kl 18:55 | PUBLICERAT I: Musikk

Every part of me

Hei dere søte her er det en helt utrolig herlig sang. Får den ikke ut av hodet mitt. Elsker den, min nye ynlingssang!

Miley Cyrus - Every part of me

Håper dere likte den like godt som meg! Jeg blir i litt sånn tenke humør av denne, men den er så fantastisk fin sang!

- Celine W. <3

SKRIVET: 11.mai.2011, kl 16:08 | PUBLICERAT I: Blogg

Blinkskudd

Haha, vi ler litt av dette bilde. Hunden min Luna gjorde dette for en stund siden, fant det opp igjen.Er ikke Luna verdens skjønneste, så vet ikke vi!

Snakker om blinkskudd eller? Hva syntes du?

- WW'ene<3

SKRIVET: 08.mai.2011, kl 22:28 | PUBLICERAT I: Blogg

Bytur!

Meg, Silje og Martin har vært i byen. Jeg skulle finne en guns'n roses t-skjortet på torget, men de hadde ikke mer enn tre boder i dag! Skuff. Noen som vet hvor vi finner en guns'n roses t-skjorte, eller mest en tunika?? haha.


Vi har vært litt her og der, bevegd oss en del. Det var koselig, men det var drepenes varmt. Det er litt underlig til å være Bergen er det ikke?? Det er jo egentlig en regnby?

Her er noen bilder med ett random tre vi fant ;


- Celine W. <3

SKRIVET: 08.mai.2011, kl 10:10 | PUBLICERAT I: Blogg

Photoshoot

I går var jeg i konfirmasjon til Amanda, det var utrolig gøy. Seinere så fikk jeg besøk av Martin på kvelden, han skulle vist bare være hos meg to timer. Så lagde vi Smoothie også fant vi ut at jeg plutselig skulle sove hos han, og vi skulle ha fotoshoot! Så da var det et kav med å pakke klær, sminke og tilbehør på bare 15minutter. Men med stress og alt kom vi oss til bussen i siste liten og gikk. Vi skulle hjem til han for å stelle oss. Så gikk vi ut 23:00!

Her er noen av bildene;Her var noen av bildene vi tok på fotoshooten, håper du likte de!

Martin har noen bilder på hans blogg også! Trykk HER for å komme til den.

- Celine W <3

SKRIVET: 07.mai.2011, kl 00:21 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Boy in the Striped Pysjamas

Denne filmen anbefaler jeg sterkt til alle sammen! Den er utrolig læring i! Og den er utrolig trist, jeg begynte seriøst å grine.

Terningkast; 6

Filmen handler om åtte år gamle Bruno lever et beskyttet liv som sønn av en nazioffiser som når han forfremmes tar med familien fra et behagelig liv i Berlin til et avsides område hvor den ensomme gutten hverken har noe å gjøre eller noen å gjøre det med. Videre blir han kjent med folk i konsentrasjonsleiren til faren. Bruno tror det er en "gård". Faren har ikke sagt mye om dette til familien for han har taushetsplikt. Jødene blir straffet for ingenting, bruno begynner å se litt av alvoret og det skjer en del som alltid skjer i slike filmer. 

Det er jo fra en bok og for å si det slik bør du lese boken også! Det håper jeg vertfall jeg får tid til! Den heter The Boy in the Striped Pysjamas og er skrevet av John Boyne.

Her er noen bilder; 
Som sagt du bør se denne filmen! 

Er det noen filmer du anbefaler?

- Celine W. <3

RSS 2.0
hits