SKRIVET: 30.jun.2011, kl 23:14 | PUBLICERAT I: Innkjøp

Nye sko!

 

Hei! <3

 

Silje her igjen! Har hatt en sykt koselig dag i dag, har shoppet litt og kost meg med venner! Har fått meg noen nye sko jeg bare digger, og må bare vise dem til dere. Har helt sykt skodilla, og blir rett og slett lykkelig av å gå i nye sko. Vet jeg er litt rar, haha. Her er noen bilder av de nye herlighetene mine:

 

 

   
Fikk dem for bare 100 kr på tilbud på Bianco! :D

 

Jeg er ikke akkurat den personen som sier nei til så nydelige sko for bare 100 kr. Dere får sikkert sett bilder i morgen av hvordan de ser ut på foten, for har planer om å bruke dem i en outfit til en bursdag jeg skal i i morgen.

 

Forresten så har jeg meldt meg på en konkurranse på nelly.com der du kan designe din egen kjole og vinne reise og masse annet. Hadde blitt veldig glad om noen hadde stemt på meg! Her er en av mine bidrag:

 

 

Mina designade klänning på NELLY.COM
Glemte å skifte bakgrunnen til bildet, men det er jo kjolen som teller!

 

Bare å trykke på bildet og så kommer du direkte til bidraget mitt. Hvis du likte den og vil gjøre meg veldig glad kan du gi det 5 stjerner og du kan gjerne ta en titt på mine andre bidrag også! ;)

 

Hva syntes du om skoene og kjolen?

 

Er du med i Nelly sin konkurranse? 

 

- Silje W. <3


SKRIVET: 29.jun.2011, kl 20:37 | PUBLICERAT I: Blogg

Bilder fra klatrekurset

 

Heisann! <3

 

Silje her! Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra klatrekurset jeg og Celine har vært på de tre siste dagene. Først må jeg bare få sagt at vi har hatt det sykt gøy! Hadde litt høydeskrekk før, men for å si det sånn så er jeg ganske kurert nå. Veggen vi klatret på var ca 12 meter og jeg skal love deg at når du er på toppen av en sånn vegg virker det veldig langt ned når du ser ned! Virket veldig kort nedenifra, men på toppen første gangen når jeg så ned trodde jeg at jeg skulle spy og var skikkelig svimmel fordi jeg var så redd! 

 

Uansett, her er noen bilder fra kurset:

 


Celine på vei opp...

 


... og ned klatreveggen 

 

                  Følte meg egentlig litt for kort til den veggen, haha

 


Kjempe gøøøy!

 


Konsentrert når jeg skulle sikre Celine, lo litt første gang jeg så trynet mitt på dette bilde!

 


Budet sammen for alltid!

 


Se så høyt oppe Celine er, haha!

 


Stakkar Celine var så redd! (Skal innrømme vi faket litt da...)Så nå får vi noe som heter brattkort! Da kan vi bare reise til en hall der de har klatrevegg og leie klatreutstyr og bare klatre så mye vi vil! Er på en måte førerkortet for klatring. Forresten må jeg bare få nevnt at dette er sykt god trening! Ha gangsperre og ble skikkelig sliten opp de veggene. Tror du trener mange muskler du vanligvis ikke trener, for jeg har fått gangsperre på de rareste stedene som for eksempel muskelen mellom hånden og albuen hvis dere skjønner. Klatring på denne måten med sikring og alt anbefaler jeg virkelig, er trening, adrenalin, utfordring og gøy på en gang!

 

 Har du klatret slik før?

 

Syntes du det høres gøy ut/er gøy?

 

- Silje W. <3

SKRIVET: 29.jun.2011, kl 14:54 | PUBLICERAT I: Blogg

Føler du venner misforstår deg?

 

Føler du venner misforstår deg? Føler du at du ikke orker å si noen imot fordi du vet de ikke vil gi seg? Du er ikke alene!


Dette dreier seg ikke om noe spesielt. Jeg tenker at du kan lett bli misforstått i en diskusjon, krangel eller får dårlig samvittighet. You name it. Jeg er lei av alt sammen. Det er bare små ting vi "Ungdommer" henger oss opp i som gjør at det blir diskusjoner og uenigheter. Jeg liker det virkelig ikke, vertfall ikke når jeg er innblandet eller er "den som startet" ifølge andre eller om jeg gjorde det. 


Hva kan gjøres? Det kan jeg ikke akkurat svare på. Men, det er da mange måter man kan forbedre seg. f.eks hvis du mener noe som sarkasme eller ironi kan du høres litt anderledes ut i "stemmen" om du skjønner.  Mange misforstår hva du sier det er bare å spørre "Hva sa du igjen?" eller "Hva mener du?" Istede for å skjelle ut personen. Det går også ann å ikke si noe om du vet det vil skape problemer. Det er godt mulig og ikke si negative ting også. Jeg skal innrømme jeg også burde bli flinkere til å si fine ting istede for bare det negativet. Jeg prøver vertfall.

Jeg sier bare en ting; Vi ungdommer sier alt for lite positive ting til hverandre, det er bare "hakking, hakking og hakking" Vi må skjønne at noen ting kan såre uten at man egentlig mener det.

 

Enig eller Uenig, Hva mener du?

 

-Celine W. <3

SKRIVET: 28.jun.2011, kl 23:06 | PUBLICERAT I: Innkjøp

H&M Bikini - Hot or Not?

 

Hei alle sammen!

 

Celine her! Det blir bare ett kjapt innlegg fordi Silje ikke gadd å blogge, haha. Jeg var å kjøpte en bikini fra H&M i går. Den er grådig kul. Når jeg tenker på det hadde jeg ikke kjøpt en sånn for noen år siden. Det beviser bare på hvor mye stilen min har endret seg de siste årene.

 

Her er den;

Hva syntes du? Jeg kan lett bruke den i Sardinia der med og Silje skal om 29 dager! Gleder meg som en unge!

 

Din mening? Hot or Not?

 

Har du en bikini du elsker? Hvordan ser den ut?

 

Celine W. <3 

SKRIVET: 27.jun.2011, kl 21:52 | PUBLICERAT I: Mote

Hot or Not?

 

Hei der lesere! <3

 

Silje her igjen! Så denne kjolen på msn.no for noen dager siden og bare måtte vise den til dere:

 


Tone Damli!

 

Tone har ganske god stil da, og jeg bare digger denne kjolen! Men jeg lurer på hva dere syntes om denne! Syntes dere den var spesiel, stygg eller rett og slett bare nydelig sånn som meg?

 

Hva sier dere, hot or not?

 

- Silje W. <3

SKRIVET: 26.jun.2011, kl 23:40 | PUBLICERAT I: Blogg

Koselig dag

 

Hei alle sammen! <3

 

Silje her! Har som dere kan se på det fine gjesteinnlegget under så har jeg vært nede hos Celine og vært med to venninner, Line og Ida. Veldig koselig det, satt i Jacuzzien til Celine i sikkert flere timer å pratet og vi spilte spillet Twister. Twister er skikkelig gøy det faktisk! Ja, vi er kanskje litt over gjennomsnittet glad i brettspill og liknende, men det er ganske undervurdert hvor gøy det er så lenge du er med andre!

 

Her har dere et bilde fra Twister:

 


Haha, ser jo ut som unger! Uansett; Du er ikke voksen før du innrømmer at du er barnslig!

 

Har som sagt hatt en super dag, håper dere lesere også har hatt det!

 

Hvordan har din dag vært?

 

- Silje W. <3

SKRIVET: 26.jun.2011, kl 18:35 | PUBLICERAT I: Blogg

GJESTEINNLEGG!

Heisann, alle sammen! :)

Dette er et gjesteinnlegg fra Ida og Line. Vi var så heldige å få skrive på denne fantastiske bloggen etter å ha vært på besøk hos Celine sammen med Silje hele dag. Har vært sinnsykt kjekt! TAKK til Celine (og Ida) for all den gode snacken som vi spiste mens vi slappet av i flere timer i den utendørs jacuzzien til Celine! (THATS RIGHT! Vi har fått oss en ny bestevenn) 

Nå venter vi på at Celine og Silje skal bli ferdige å skifte fra bikini til en av de dritkule autfaitene de alltid går med. :)

Til slutt kan dere kose dere med et bilde av alle fire sammen (+litt flere som skal få forbli anonyme)
Vi er de jentene med røde rundinger rundt fjeset og Celine og Silje er som dere vet de med ansiktshår.

Hadetbra, alle vennene til Silje og Celine! :) (ps: VI ER FRA ASKØY!!!!<3)

 

 

 

SKRIVET: 25.jun.2011, kl 22:54 | PUBLICERAT I: Blogg

Klatrekurs!

 

Heisann! ;D

 

Silje her! Gleder meg så sykt til mandag, tirsdag og onsdag den uken som kommer nå! Jeg og Celine har nemmelig meldt oss på et klatrekurs da! Vi har begge to lenge drømt om å klarte og prøve rappellering og sånn, og da vi leste om dette kurset måtte vi bare melde oss på. Håper det blir like gøy som vi har forhåpninger om og at det ikke bare blir klatring i klatrevegger. Vi vil ut og klatre ordentlig med sikring ute også! Kanskje møter vi til og med noen kule nye folk på kurset?

 

Så her har du altså meg og Celine om et par år:

 

 

Vi har jo alltid vært glad i å GÅ på fjell, men nå skal vi også KLATRE på fjell! Gleder meg syyykt! ;D

 

Har du klatret før?

 

Syntes du det er gøy/høres gøy ut?

 

- Silje W. <3
 

SKRIVET: 25.jun.2011, kl 17:37 | PUBLICERAT I: Blogg

En tåkete vidde tur

Hola amigas!


Celine her igjen! I går skrev jeg at jeg skulle ta bilder fra Viddeturen våres. Det har jeg og skal skrive om det.  Det hadde seg nemlig slik at det var tåke hele tiden. Ikke ett sekund uten. Vi var så å si omringet av den. Det var kaldt og regnet. Det var meldt 0,1 mm nedbør. Ja, du. Det var liksom "ikke" storm der oppe. Hvis meg, Silje og moren hadde gått ville vi brukt max 5t. Men, jeg kom inn døren 10:00 i morges. Vi har vært ute i 10t. Meg og Silje frøs virkelig som noen steiner. Haha. Vi hadde godt på oss, men vi måtte vente en del. Noe som skapte frysing.

 

Her er noen bilder;


Åee! Her sitter vi i fløybanen. Jeg husker da jeg tok den banen med foreldrene mine og gikk til en elle annen lekeplass med sklie, rusjebane og alt i. Husker bare ikke hva det heter der, om det er der i det heletatt da.


Slik var utsikten fra fløyen da vi hadde kommet til startpunktet. Litt creapy, men vi har en veldig vakker by!


Her måtte vi selvfølgelig stoppe for å ta bilde av verdens fineste trol. Lol!


Jeg måtte også ha et da! 


Da hadde vi ankommet Brushytten. Vi ventet på foreldrene. Det var veldig mørkt som dere ser. Vi fikk litt panikk. Vi begynte å spøke om monstrene i I'm legend(?) og du ser hva det endte opp med. HAHA!


Taper nr. 1 eller Silje? Haha. Justin bieber?


Hat meg hvis du må Silje! Men, dette bilde var så søtt at det ikke går ann!


Genialt!


Tror dette er første gangen jeg smiler på ett "hoppe bilde" jeg er alltid så seriøs liksom...


Omg! Så søtt smil! OMG! OMG! OMG! OMG!


Øde og mørkt. Vi var de eneste der.


Vi ble litt paranide der vi gikk... Det så seriøst ut som øyne som stirrer ut i natten eller på oss.


Det var bare jeg som trodde det var en trollmann eller noe sånt i Harry Potter som stod der. Det var bare en varde til min lettelse...


Nam, nam, naaaaam. Smacker gooooodt. Har du sett Mr.Melk? den eier.  Hahah!


Vi traff en sau på veien. Den var nr. 134 i flokken. Vi gikk nære den og jeg sa "Den er skadet" Det hadde ikke gått ann å gått så nære en sau uten reakson. Den var SKADET! Den hadde skadet foten sin! Jeg elsker sauer, hadde seriøst tårer i øynene når jeg så den haltet nedover.


Ensomt.... ikke sant Silje?


Utsikten fra Ulrikken på vei ned.


Jeg har gått Vidden før, jeg skal inrømme jeg ikke fikk noe opplevelse av selve utikten der oppe. Det er vel ikke rart?Vi så nesten ikke hverandre pga. tåken. Turen var grei nok. Det kunne liksom latt vær å regne, holdt seg til værmeldingen. Jeg har gått Vidden med min far i fjord vinter, jeg personlig fikk mer opplevelse da bare pga. Utsikten  Denne turen kom det kommentarer fra Silje; "Jeg har ikke følelser", "Jeg bryr meg ikke om noe, vil bare hjem" , og min favoritt som jeg sa "Jeg kommer til å dø" og "Jeg dør".  Og fra begge; "Jeg kunne død her oppe!". Det var mist oppe på vidden. Det høres veldig dumt ut nå. Men når vi var der oppe spilte det faktisk ikke noen rolle.

En ting har jeg lært av denne turen; Hør på foreldrene dine når de sier. Kle godt på deg, ha gode sko med deg, heller mer enn for lite. Det har jeg virkelig lært nå!Vi har vertfall fått en opplevelse av ting som skjedde på veien selvom det ikke ble noe av utsikten. Vi har ledd hatt det gøy, en del av tiden vertfall. Så jeg vil si dette ikke var en helt meningsløs tur.

 

Har du gått Vidden?


Celine W. <3

SKRIVET: 24.jun.2011, kl 20:24 | PUBLICERAT I: Blogg

Koselig dag!

Hei alle sammen!

Celine her! Som sagt igår var det St.Hans aften. Det var kjempe koselig! Martin var hos meg og spiste, vi grillet. Etterpå kom begge Siljene. Vi spilte Kortskalle. Min mor kom oppe fra gaten, hun ble også med etter en stund. Det samme gjaldt min far.  Vi skulle velge kort til hverandre vi skulle gjette. Jeg valgte til Silje (som jeg har bloggen med) Må innrømme vi alle lo heftig hun fant det ikke ut i det heletatt. Hun hadde nemlig;

 

 

Hun hadde JULENISSEN. Det andre bilde er hva hun hadde som kunne hjelpe henne. Men neida, hun skjønte det ikke. Hun hang seg veldig opp i det med kjæreste. Vi sa til og med det dreide seg om tro og fantasi. 

"Jeg har jo sagt Jesus!" skriker hun om og om igjen. Vi ler bare enda mer. Jeg fikk nesten ikke puste. Helt random etter en stund sier hun "Er det seriøst Julenissen!?" Så smeller kortet i bordet. HAHA! Da ler vi bare enda mer!

 

Her er noen flere randome bilder fra Kortskalle;

Meg og Martin bakte tidligere på dagen også;


Som dere ser er det full baking! Resultatet ble bra. Men så dum så vi er glemte vi å ta bilde av det, Haha!


En vellykket St.Hans aften må jeg si! En av de beste, masse humor er vertfall sikkert. Så forlenger ikke en latter livet, vet ikke jeg. Jeg kommer nok til å bli eldgammel nå! Tommel opp, en herlig feiring!


Vel nå må jeg gå å pakke til natt turen våres på Vidden. Vi skal gå Fløyen - Ulrikken. Har med kamera, så forteller senere! Må nesten gå nå! Blogges! <3

 

Hva har gjorde du på St. Hans Aften?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 24.jun.2011, kl 19:06 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Blogganbefalning!

 

Hei! <3

 

Silje her igjen! Tenkte jeg bare skulle anbefale dere en blogg jeg digger. Den heter Oraclefox.blogspot.com og skrives av en jente fra Australia som har den tøffeste stilen ever! Den er veldig sånn indianer, hippie aktig som er det jeg digger mest av alt. Anbefaler virkelig å ta en titt innom!

 

For å illustrere hvor kul og annerledes denne dame her er, ta en titt på dette bildet fra bryllupet hennes og se på hva hun gikk i:

 


Love it!

 

Tenk å gifte seg i en sånn kjole dekorert med skjell og fjær på hodet! Det er ikke mange som gjør, og det er det som bare gjør det så utrolig stilig! I tillegg til at hun har en utrolig tøff stil som skiller seg veldig ut, har hun masse inspirerende bilder på bloggen sin. For mange kan det sikkert bli litt for spesielt, men jeg digger denne bloggen i hvertfall!

 

Likte du bloggen hennes?

 

Hva syntes du om brudeoutfiten hennes?

 

-Silje W. <3

SKRIVET: 22.jun.2011, kl 22:15 | PUBLICERAT I: Musikk

Kaizers Orchestra

 

Heisann! 

 

Er helt hekta på bandet Kaizers Orchestra for tiden! Har likt dem en stund, men dette året har jeg bare begynt å like dem mer og mer. Det er et norsk rockeband som synger på jærsk. For dere som ikke har hørt dem før høres dette sikkert veldig sært ut, men det er faktisk sykt stilig! Kan jo hende du har hørt dem før uten at du egentlig vet det, og da er det mest sannsynlig at det er denne sangen du har hørt siden den er den mest kjente:

 

 

Elsker den sangen! Jeg har egentlig alltid hatt litt spesiel musikksmak i forhold til de andre på min alder, og hører liksom ikke bare på radiopop og liknende. Vurderer å kjøpe biletter til konserten de skal ha i Bergen 20. august, men må se om jeg har penger til det.

 

Forresten må jeg bare få nevne at vi hadde det kjempekoselig i går siden vi hadde avslutning med noen andre vi har gått i 10. klasse med! Vi grillet, badet i sjøen og sov i telt. Vi skal ligge ut bilder og sånn av det seinere for vi skal få bildene av en god venn av oss.

 

Hva syntes du om Kaizers og sangen?

 

- Silje W. <3

SKRIVET: 22.jun.2011, kl 20:25 | PUBLICERAT I: Blogg

Nails Inspirasion

 

Hei! <3

 

Celine her igjen! Jeg tok min tid til å se på negler. Jeg har veldig lyst til å ha noe spesielt på neglene mine. Å det er så fint på folk som lager slike forskjellige mønstre. Her er det noen;


 

Personlig likte jeg nr. 1 og 2 best. Men, de føler jeg er litt mer meg enn de andre. Nr.5 er litt meg og da. Det går ann å prøve litt andre også da. Noe jeg har tenkt til.

 

Hvilke likte du best? Men, hvem er mest deg?

- Celine W. <3

SKRIVET: 21.jun.2011, kl 15:29 | PUBLICERAT I: Mote

We love shorts!

Hei alle sammen!


I dag blir det bare ett kjapt innlegg siden jeg skal pakke og slikt. Vi skal telte noen folk på stranden, og hele natten. Det kommer til å bli minner av dette! Så det kommer nok inn bilder av det.

 

Jeg elsker en del spesielle ting, nå er syntes jeg Shorts er hipp og inn siden det er sommer! Noen enige?

Jeg fant noen antrekk jeg elsket med alt tilbehør og enkle ting. Shortser er på alle bildene. Sommer forever!

 

Her er noen bilder;

 


Hvilke likte du best?


Nå må jeg nesten gå for å pakke, vi snakkes!

 

- Celine W.<3

SKRIVET: 21.jun.2011, kl 00:25 | PUBLICERAT I: Mote

Inspirasjon -Indian style, HOT OR NOT?

Hei alle sammen! 

 

Celine her, da blir det et lite innlegg før jeg legger meg.

 

Min stil er enkel; Jeg elsker Blomster, litt hippie (etter Silje) og Indianer stil. Så derfor har jeg Indianer stil nå her. Hva mener du?

 

HOT OR NOT?Min mening er selfølgelig HOT. Det er litt utenfor hva folk liker, men jeg sier bare en ting; Screw dem, jeg er stolt over indianer stil! Noen ting her var finere enn andre. Det skal jeg si meg enig i.

HOT OR NOT?


Celine W.<3

RSS 2.0
hits