SKRIVET: 31.okt.2010, kl 18:44 | PUBLICERAT I: Blogg

Gratis!

Hei alle søte små<3

Nå kommer det endelig et innlegg fra oss begge (Silje & Celine) for jeg sover hos Celine i dag. Så vi har hatt en koslig dag.

Celine har vært på Halloween party hos Martin(Kompis) sov der til i dag, det ble varetelling på henne og noen andre venninner for å skaffe penger til klasseturen deres. De skal til Geilo.

Jeg spilte basketkamp i dag, vi TAPTE ganske heftig for å si det slik. Ellers så har jeg egentlig bare ventet på at TREIGE Celine skulle komme slik at vi kunne gå å ta sol på Brun & Blid. Det var nemlig gratis på alle stedene, vi vet ikke hvorfor, men når det kommer et slikt tilbud kan vi ikke si nei. Så dette ble første gang vi tok sol. Det var deilig, men jeg for det meste bare litt rød i fjeset, Celine fikk fregner!! :P

Nå sitter vi på rommet til Celine og venter på å spise Gyros. Noen venner av moren hennes er fra Athen og skal lage det til oss alle. Vi er utrolig sulten nå!

Jeg ble snope syk og selfølgelig kommer Celine frem med snopeskål. Jeg klarer dessverre ikke å stå imot, som vanlig...


Celine som "dead angel" i på halloween partyet, Freacky!

Vi Blogges!

Klem Fra WW'ene ;D <3

 

SKRIVET: 24.okt.2010, kl 12:42 | PUBLICERAT I: Blogg

TV-aksjonen!

Hei alle sammen! <3

Dette kommer sikkert som et sjokk for mange, for i dag er det ikke Celine som blogger! Det er jo Celine OG min (Silje) sin blogg, så etter en stund med masing fra Celine om at jeg også må blogge, fikk jeg endelig tid i dag =)

Tenkte jeg skulle skrive litt om TV-aksjonen som er i dag. Det er en aksjon som er for å samle inn penger til stakkars folk som ikke har det så bra som oss her i Norge. I år går pengene til Flyktninghjelpen for deres arbeid for mennesker i kriserammede områder. For å samle inn penger går det folk rundt å samler inn penger i bøsser og det er mange kjente artister som stiller opp å spiller sanger. Det blir også auksjonert vekk masse rart som f.eks. fotballsko til en kjent fotballspiller eller som jeg fikk med meg en eller annen hatt til en politiker. Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke er bøssebærer, men jeg skal selvfølgelig gi penger til de som kommer på døren vår. For dere som er interesserte går det et program om aksjonen klokken 13.00 på NRK 1. Der skal artistene synge, og det blir sikkert info om hvor mye penger som blir gitt i auksjoner og lignende. 

Noen av artistene som stiller opp for denne aksjonen er Sivert Høyem som var sanger i gruppen "Madrugada" før, men de tror jeg har splittet opp nå. Han har laget sangen "Prisoner of the Road" bare for denne aksjonen. Sangen er ganske spesiell, men egentlig veldig trist hvis du ser på videoen.

For dere som ikke har hørt den enda, her er den:

Som sakt ganske spesiell, men veldig trist =(

Håper mange gir penger og støtter denne aksjonen, for det går til et veldig godt formål! Pengene går altså til Flykninghjelpen, og hvis du vil vite med om dem kan du trykke her. Det er en link til Flyktinghjelpens hjemmeside.

Har du tenkt å gi penger til aksjonen?   

Silje W. <3                                                       

SKRIVET: 09.okt.2010, kl 10:33 | PUBLICERAT I: Blogg

Avreise!

Ja, da er jeg klar til avreise til hytten, venter bare på å bli hentet!

Martin skal ha bursdagen sin på Haloween! det kommer til å bli sinnsykt gøyt!

Jeg husker da jeg var mindre da vi gikk, ringte på dørene til folk og sa "Knask eller Knep?" Bare for å få snop å ga de ikke noe så ble det knep. Vi gjorde en del, vi hadde mange tanker på hva vi skulle gjøre, men gjorde ikke de verste. For det er liksom bare for at folk skal gi deg snop. Det er akkurat det samme som du ringer på til en person midt i hverdagen og sier "kan jeg få snop?" For å være ærlig hadde ikke jeg akkurat gjort det...

Meg & Martin ;D <3

 

Vil du komme i Halloween humør? Denne sanger er bra til det, jeg kjepper og blir sinnsykt redd av denne azz!

Marlyn Manson - This Is Halloween

Q: Hva syns du om Halloween?

Q: Har du gjort et knep? Hvilket?

Q: hva syntes du om sangen?

Vi Bloggest!

- Celine W. <3  

SKRIVET: 08.okt.2010, kl 21:27 | PUBLICERAT I: Blogg

Hytten &lt;3

Ja, overskriften sier sikkert litt. Hehe. Jeg reiser opp på Hytten i morgen med Farmoren min og alle fettrene mine utenom Espen ; Even 12år, Jonas 5år og Mats 8år . Jeg gleder meg så sinnsykt! Resten av gjengen kommer på Mandag og utover.

En venninne av meg som heter Silje skal komme opp på Tirsdag, hun har reist til London de første dagene av ferien, den heldiggrisen! og den elste fetteren min Espen kommer på Mandagen. Så jeg må være klar, for det blir nok alt fra turer, snakking, latter og softgun krig.

Første Softgun Krigen min var i vinterferien ifjord var jeg livredd for det, Men Espen og Even fikk meg med på det, som de gjør med alt annet. jeg var godt styrt med tjukk jakke med mange lag gensere under, ytterbukse, briller og hue. Lange sko hadde jeg også. Det ble krig med meg og Espen mot Even og Onkelen min. Jeg var utstyrt alle steder utenom hendene. Gjett hvor de treffer meg også da! Har en grop i den ene fingeren så anbefaler ikke noen å gjøre det hvis du er redd for å bli skadet! Men gleder meg til revansj!


Her er Meg, Espen og Even da vi var ferdig med Rallaveien i år i August


Her er hytten, den er kjempe fin!

Jeg lurer på:

  • Hva skal du i høstferien?
  • Noe komisk som har skjedd med deg? Vil du dele det?

Vi bloggest!

- Celine W. <3

 

SKRIVET: 01.okt.2010, kl 07:38 | PUBLICERAT I: Blogg

Maraton!

I dag etter skolen skal jeg til frisøren, Kristin skal være med. Så skal vi stelle istand til ikveld. Jeg regner med vi skal se xfactor først så begynner maratonet! Vi skal nemlig se alle Bring it on filmene og kanskje step up hvis Martin gidder. Så det blir meg, Kristin og Martin. Vi skal sa kose oss! Vi  Egentlig ville meg og Kristin se de fordi vi går jo på Cheerleadning og de filmene er jo om det emnet og greier!

Jeg lurer på:

  • Har du andre filmer som er bra?
  • Hva skal du i helgen?

Vi bloggest!

- Celine W. <3

RSS 2.0
hits