SKRIVET: 07.nov.2010, kl 13:58 | PUBLICERAT I: Anbefalinger

Pirates of the Caribbean 4

I natt sov jo Silje hos meg (som dere sikkert vet) Jeg kjøpte den fine kjolen!(se forige innlegg) Jeg & Silje skulle se på alle Pirates of the Caribbean filmene. Vi seriøst elsker de. Vi begynte kl. 21:00 og var ferdig 04:30, de tar litt lang tid. Alle varer jo i over to timer.

Når vi så de må jeg bare si vi elsker de med engang. Johnny Depp som spiller Jack Sparrow, han er virkelig noe for seg selv. Med de morsome komentarene og hvordan han er på.

Og Kira Knightley og Orlando Bloom som spiller Elisabeth Swann og Will. Turner er bare så koselig og se på. De er egentlig en av grunnene til jeg ser filmene. Men hvis dere ikke har sett 3'eren(At the worlds end) Så må jo Will. ut i båt og får bare gå på land engang hvert 10'ende år. Jeg syntes den var så rar slutt på, det må jo liksom ende godt for dem!

 Men det blir verre....

Meg og Silje søkte på internett om 4'eren. Det stod den skulle komme iløpet av 2011, Johnny Depp er med i den. Guess What? Kira og Orlando er ikke det!, vi får altså ikke vite hva som skjer videre med dem...

Vi må jo få vite hvordan det går med dem! Det er omtrent selve høydepunktet!

Meg & Silje mener detter er helt absurd. De er vekke i neste film? Vi er redde for at Pirates of the Caribbean 4 kommer til å bli skuffende. De må ikke begynne på noe ny, historie når de alt har en så god! Les mer her.

  • Hva mender DU?

Klem fra en skuffet jente;

- Celine W. <3SKRIVET: 06.nov.2010, kl 09:52 | PUBLICERAT I: Mote

Hot or Not?

Hei alle mine søte! <3

I dag kommer Silje bort til meg, vi skal se film og ha en kosekveld. Guess what? Hun skal sove hos meg!

Vi skal på Vila for å kjøpe denne kjolen, den er seriøst en drøm, Jeg ELSKER den!

En venninne av min mor fra Athen skal også være med fordi hun skal lage noe gresk mat på søndag og trenger noen små ting. Så vi må snakke Engelsk, Jippi!

kjole fra Vila 499,-

 

  • Hot or Not?

 

Men jeg skal stelle meg litt nå.


Vi bloggest!

- Celine W.

RSS 2.0
hits