SKRIVET: 22.des.2010, kl 22:11 | PUBLICERAT I: Blogg

Feliz Navidad!

I dag er vi ferdig på skolen for dette året, og det beste var at vi bare skulle i kirken! Da er det snart jul folkens, noen som gleder seg?? Det gjør vertfall jeg!

Det ble avkjed med noen venner som skal være vekke hele juleferien så jeg ikke får sett igjen, blant annet Stine! Jeg kommer til å savne deg jenten min!! <3

I morgen skal vi ha familie treff hos meg, på julaften blir vi nok hjemme og slikt. Jeg skal se om jeg får lagt ut noen bilder av julefeiringen.

Jeg vet egentlig ikke hva jeg har ønsket meg til jul, tror det blir litt forskjellig i år. Hva ønsker du deg til jul?


Det er slik at noen får mer enn andre av foreldre. Noen bryr seg virkelig om det. Hvorfor det? Er det ikke viktigere at du blir fornøyd med det DU får enn hva andre får? Jeg tenker bare på familien det jeg pleier å få, jeg ser ikke på andre som gjerne får en gave som er dobbelt så mye som min. Jeg BRYR meg virklig ikke. Det er gaven jeg får fra foreldrene mine som er viktigst. TANKEN SOM TELLER!
Fra v. Alexander(bror), Elisabeth(mor), Meg & Endre(far)

 

Jeg har valgt en  gammel julesang som er enkel og grådig fin samtidig! Vi må ha litt julestemning før jul!

 

Feliz navidad

 

  • Hva ønsker du deg til jul?
  • Hva skal du i jul? Hva liker du med den?
  • Har du noe nyttårs...løfter til 2011? Hva?? ;D

 

Vi Bloggest! ;*


Celine W. <3

 

SKRIVET: 18.des.2010, kl 00:19 | PUBLICERAT I: Musikk

Life is a highway!

Hei, sorry for at jeg ikke har blogget på en stund nå det er nemlig for at Skole og fritid har tatt all tiden min. Jeg skal se om jeg får inn noen innlegg når jeg er på dataen, jeg er ikke så ofte på skjønner dere. Hehe.


Ja, vi hadde nylig eksamen og jeg kom opp i Spansk. Jeg gikk opp med en venn av meg som heter Martin. Vi stresset litt i begynnelsen. Men temaet våres var ikke så vanskelig vi fikk: YO... Altså fremføre om oss selv. Vi fikk faktisk 5+ på den! Jeg ble utrolig glad!

Ja, jeg kan ikke skrive stort mer, men kan oppsumere litt seinere.

Jeg har dilla på en sang nå for tiden takket være en venninne av meg som heter Charlotte som viste meg den. Vi hørte omtrent hele tiden på den når vi øvde til eksamen. Blir aldri lei!! Refrenget er så fint!

Rascal Flattis - Life is a highway

 

  • Hva syntes dere om sangen?

Vi bloggest!

Celine W. <3

RSS 2.0
hits