SKRIVET: 30.des.2011, kl 11:58 | PUBLICERAT I: Blogg

Favorittmodeller

 

Hei der!

 

Silje her til en forandring, har tenkt å skjerpe meg litt nå siden Celine hele tiden maser sånn, hihi. Har savnet bloggen en del også, så vi får se hva som skjer framover! Dette innlegget skal handle mest om de menneskene mange av oss jenter ser opp til når det gjelder utseende, nemlig modeller. Selv har jeg ikke akkurat tenkt å bli modell, og kommer aldri til å gidde å slanke meg så tynn for å si det sånn, men vi har vell alle åpnet et magasin eler sett en reklameplakat og bare tenkt; WOW! Så her har dere mine favoritter i tilfeldig rekkefølge:

 

Gemma Ward:

Rett og slett bare helt nydelig, og hun ser så sunn ut så lenge man ikke tenker på vekt. Ikke bare er hun modell heller, hun spilte også nylig en av havfruene i Pirates of the Caribbean!

 

Georgia May Jagger:

Greit nok, hun er ikke den peneste i hele verden, men hun har et utseende som skiller seg ut. Jeg digger mellomrommet hun har mellom tennene nettopp fordi jeg har det selv, så hun er faktisk ett av mine forbilder! Ikke nok med det, men hun er også datteren til Mick Jagger, vokalisten i The Rolling Stones og det er ikke akkurat den teiteste faren man kan ha.

 

Coco Rocha:


Jeg klarte faktisk å glemme navnet hennes (nå virker jeg jo som en veldig stor fan), men jeg googlet bare "the queen of posing" siden jeg husket at hun blir kalt det og første nettsiden som kom opp handlet om henne! Hun ser forskjellig ut på de fleste bilder du kan finne av henne, og jeg er ganske sikker på at de fleste av dere har sett henne før. Er jo ikke noe gøy med en modell som bare har ett fjes.

 

Allison Harvard:


Jeg ser en del på TV-programmet "Top Model". Nå nettopp var det en All Star-sesong i USA der de som hadde vært publikumsfavoritter, men ikke vunnet, skulle få en ny sjanse i en egen sesong. Kjempegøy, og jeg fikk ett gjensyn med min favoritt, Allison! Hun har et unikt og utrolig søtt utseende med sine store øyne og hun har en ganske spesiell personlighet. Syntes bare det er bra at hun tør å være seg selv på TV og dette er nok min favoritt fra alle sesongene jeg har sett av Top Model.

 

 

Så dette er mine favoritter da, men det er mange fler nydelige modeller der ute. Skulle egentlig bare ha 3, men klarte ikke bestemme meg, så det sier jo litt. Jeg syntes modeller er nydelige, men er mot det at de må være så tynne for å kunne lyktes i bransjen. Sånn er dessverre verden, men jeg håper i framtiden at et fint ansikt og dyktighet er viktigere enn en fin kropp.

 

Hva syntes du om dem og hvem er din favorittmodell?

 

Syntes du det er for mye fokus på kropp i modellbransjen? 

 

- Silje W. <3

 

SKRIVET: 27.des.2011, kl 17:10 | PUBLICERAT I: Blogg

Nå kan jeg blogge fra ipaden

 

Hei alle sammen!

Nå kan jeg endelig skrive blogg på iPaden min. Har lastet ned en app som heter blogg.no så håper dette går for seg og får meg til å blogge mere..

Celine W. <3

SKRIVET: 25.des.2011, kl 20:56 | PUBLICERAT I: Blogg

London tur på meg da!

 

Hei alle sammen!

 

Til jul fikk jeg LONDON TUR av foreldrene mine! Er så glad at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Det var det jeg hadde ønsket meg mest av alt. Men de sa at det var for dyrt. Jeg stolte på dem. Men det viste seg at jeg fikk det! Så vi reiser 8. Januar. Skal være der i 4 dager. For å si det slik. Pengene mine kommer til å bli tomme før jeg vet ordet av det.

 


Flybiletten var inni denne søte boken. For å si det slik er jeg nesten ferdig med å lese boken. 

 

Vi skal bo i nærheten av Oxford street. Det er det stedet som er mest kjent for shopping der; De har Topshop, Zara, GAB (?) og mange andre i en gate. Et litestykke lengre å gå finner vi en vintage butikk som jeg lover dere jeg skal gå i! 

 

Skal nok på Madam Tussaud, Big Ben og se sånne vakter utenfor slottet. De som ikke beveger seg, de ser bare fremover, hihi! Gleder meg som en liten unge her jeg sitter å skriver!

 


Den røde rundingen er hotellet vårt. Der det er makert svart er Oxford street. Der er shoppingen vår! 

 

Så da er nedtellingen startet regner jeg med... 13 dager så reiser jeg!

 

En ting er sikkert; kommer til å ta flere 10000000 bilder. Så flaks mamma har fått speilrefleks til jul da... Hihii, så skal nok dele noen bilder med dere!

 

Hva fikk du til Jul?

 

Vært i London før? Hva syntes du?

 

Celine W. <3

 

P.S Silje har ikke vært noe flink å blogge i det siste, vet ikke hvorfor... Men håper hun kan holde bloggen oppe i 4 dager jeg ikke er her...

 

Når jeg er tilbake kommer nok Outfits og dele min fantastiske reise med dere!

 

SKRIVET: 23.des.2011, kl 16:24 | PUBLICERAT I: Blogg

Er jeg ikke flink?

 

Hei alle søte lesere!

 

For noen dager siden fikk jeg plutselig kick etter å redigere noen bilder. Så her er de;

 

 

 

 

 

 

 Her er altså noen bilder jeg redigerte forleden dag. Syntes de ble ganske fine, til å være første gang jeg gjør dette da!

Hvilket likte du best?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 22.des.2011, kl 17:57 | PUBLICERAT I: Blogg

VI VANT!

 

Hei alle sammen! <3

 

Mitt cheerleader lag; Bergen Storm Cheerleading hadde melt oss på en konkuranse på sparebanken vest. Der vi kunne vinne 25.000 kr. De som hadde høyest antall stemmer og rangering. Folk skulle stemme og Sparebanken Vest skulle velge ut noen som vant 25.000kr. Gjett hva?

 

Vi var en av de som vant 25.000kr! Det er helt uvirkelig, er så stolt av laget. Dette hjelper oss virkelig.Takk for alle sammen som stemte på oss!

 Klikk her for å se flere som vant.

 

Var dere med på konkuransen?

 

Celine W.<3

SKRIVET: 21.des.2011, kl 21:09 | PUBLICERAT I: Quotes

Dagens Quotes

Hva syntes du?

 

Celine W.<3

SKRIVET: 19.des.2011, kl 07:56 | PUBLICERAT I: Mote

I'm in love!

 

Hei alle sammen!

 

På weheartit fant jeg mange fine bilder av klær, selfølgelig. Så  ble drit forelsket i mange plagg. Jeg er skikkelig frik på klær, tro meg om du ikke kjenner meg. Disse bildene er helhet om hva jeg liker da...

 

 
Dette var så fint, greit det var enkelt men elsket det! Skjørtet var digg!

 


Her elsket jeg veldig håret da, men kjolen gjorde også det spesielt. Den var sukkersøt.

 


Dette var bare digg! Bildene og kind of turban...

 


Langt hår, I like <3

 


Disse skoene er et must! Jeg skal kjøpe dem hvis jeg får penger til jul!

 

Hvilke av bildene likte du best`?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 13.des.2011, kl 09:44 | PUBLICERAT I: Blogg

Doggie Style AS - pepperkakehus!

 

Hei alle sammen! <3

 

Min mor og noen venner har firmaet Doggie.Style sammen. De lagde et pepperkakehus inn til Bergen i pepperkake byen. Her er det;


Det ble kjempe tøft må da bare jeg si!

 

De jobber med hunder, turer og pass. Kan lese mer her; http://www.facebook.com/doggiestyleAS

 

Hva syntes du?

 

Celine W.<3

SKRIVET: 05.des.2011, kl 09:02 | PUBLICERAT I: Blogg

Stem stem stem!

Hei alle sammen! <3

 

Vi er et lag som har vokst veldig mye i antall folk, vi trenger en større hall, mer tid og utstyr. For å kunne vokse som et lag og bli mye bedre. Men vi har en mangel på ting, vi vil gjerne bruke pengene til cheer matter, drakter, treningleirer og konkurranser. Det blir lett mye penger. vi trenger de for at det skal bli enklere for de som ikke har så mye penger og kunne få råd til å forsette, hjelp oss med det vi elsker.

Trykk inn her for å stemme på oss; http://stemfrem.no/M_Pages/Index/1419?entryID=1534

 

Stem stem stem og del del del! Full pott, ja takk <3
SKRIVET: 02.des.2011, kl 17:46 | PUBLICERAT I: Innkjøp

Jenny Skavlan for Bik Bok

 

Hei der!

 

Vet det har vært helt elendig blogging i det siste, men det er bare så veldig mye som skjer for tiden, og vi prøver våres beste på å få tiden til å strekke til! Men ingen flere unnskyldninger og til poenget; 

 

Bik Bok har hatt mange forskjellige gjestedesignere gjennom tidene, men en som kommer igjen ofte er Jenny Skavlan. Har elsket de andre kolleksjonene hennes, og den nye er ikke noe unntak. Bare ta en titt på dette:

  

 Jeg bare elsker skoene og fuglemønsteret!


Hva syntes du om kolleksjonen?

 

- Silje W. <3


RSS 2.0
hits