SKRIVET: 29.okt.2011, kl 11:03 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Er det mulig?

 

Hei alle sammen! 

 

Har ikke så god tid til å blogge, men dette har jeg lest tidligere via facebook. Jeg ville bare dele det fordi det er så umennesklig at det ikke går ann!

 

første jeg tenkte var; Er det mulig? Jeg er sjokert. Hvilket samfunn er dette? Jeg har faen med ikke ord! Les dette, anbefales i sterkeste grad!Inspire Your Living 

Junko Furuta. The girl who went through 44 days of torture.

DAY 1: November 22, 1988: Kidnapped
Kept captive in house, and posed as one of boy?s girlfriend
Raped (over 400 times in total)
Forced to call her parents and tell them she had run away
Starved and malnutritioned
Fed cockroaches to eat and urine to drink
Forced to masturbate
Forced to strip in front of others
Burned with cigarette lighters
Foreign objects inserted into her vagina/anus

DAY 11: December 1, 1988: Severely beat up countless times
Face held against concrete ground and jumped on
Hands tied to ceiling and body used as a punching bag
Nose filled with so much blood that she can only breath through her mouth
Dumbbells dropped onto her stomach
Vomited when tried to drink water (her stomach couldn?t accept it)
Tried to escape and punished by cigarette burning on arms
Flammable liquid poured on her feet and legs, then lit on fire
Bottle inserted into her anus, causing injury

DAY 20: December10, 1989: Unable to walk properly due to severe leg burns
Beat with bamboo sticks
Fireworks inserted into anus and lit
Hands smashed by weights and fingernails cracked
Beaten with golf club
Cigarettes inserted into vagina
Beaten with iron rods repeatedly
Winter; forced outside to sleep in balcony
Skewers of grilled chicken inserted into her vagina and anus, causing bleeding

DAY 30: Hot wax dripped onto face
Eyelids burned by cigarette lighter
Stabbed with sewing needles in chest area
Left nipple cut and destroyed with pliers
Hot light bulb inserted into her vagina
Heavy bleeding from vagina due to scissors insertion
Unable to urinate properly
Injuries were so severe that it took over an hour for her to crawl downstairs and use the bathroom
Eardrums severely damaged
Extreme reduced brain size

DAY 40: Begged her torturers to ?kill her and get it over with?

January 1, 1989: Junko greets the New Years Day alone
Body mutilated
Unable to move from the ground

DAY 44: January 4, 1989: The four boys beat her mutilated body with an iron barbell, using a loss at the game of Mah-jongg as a pretext. She is profusely bleeding from her mouth and nose. They put a candle?s flame to her face and eyes.

Then, lighter fluid was poured onto her legs, arms, face and stomach, and then lit on fire. This final torture lasted for a time of two hours.

Junko Furuta died later that day, in pain and alone. Nothing could compare 44 days of suffering she had to go through.

When her mother heard the news and details of what had happened to her daughter, she fainted. She had to undergo a psychiatric outpatient treatment . Imagine her endless pain.

Her killers are now free men. Justice was never served, not even after 20 years.
They deserve a punishment much greater than they had put upon Furuta, for putting an innocent girl through the most unbearable suffering.

This story from 1989 is true. Please spread her story around. Everyone should know about the existence of Junko Furuta?s unimaginable and incomprehensible suffering, and this is why this group has been made.

Invite your friends. Never let her story be forgotten. If this story changes the life of at least one person then it has been worth it.

Rest In Eternal Peace,
Junko Furuta
1989-Eternity

Friends Just Dont Read it ....Please share it too By clicking Share Button below...Atleast share it for humanity....

 

Jeg vet det er masse å lese, men dette bør du nesten få med deg!

 

Hva mener du?

Har du lest det før?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 06.sep.2011, kl 17:48 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Tungt valg..

 

Hei alle sammen! <3

 

Har dere noen gang stått overnfor ett tungt valg? Vel du er ikke alene!

 

Det har seg nemlig slik at jeg skal bytte skole fordi jeg ikke likte noen av fagene på formgivning så godt. Jeg har hatt en prøve dag på Bergen Katedralskole som mangen av dere kaller Katten. Det var kjempe koselig der. Jeg har da noen venner der fra før. Jeg kom i Klasse med MARTIN!


Jeg må innrømme det er grådig vanskelig å få plass bare ved å sende en mail slik jeg gjorde, men det viste seg at akuratt dagen etter hadde det sluttet en jente i hans klasse. Går det ann å ha mer flaks sier bare jeg? Jeg var forberedt på å ta privatist i samfunnsfag for å komme i andre året på den skolen.

 

Men det har seg nemlig slik at jeg ikke har sagt det til en av vennene mine som jeg gikk sammen med på den forgie skolen. Jeg grudde meg sykt med å fortelle det! Men etter en stund så gikk det opp for meg at jeg ikke trenger å være så redd som jeg var. Hvis vennen min leser dette her, vet den personen hvem det gjelder siden jeg skal fortelle det i dag. Jeg har dårlig samvittighet for å ikke si det med engang, men jeg var ikke sikker på om jeg skulle begynne er enda, ikke det at jeg er det nå heller. Jeg er er veldig glad i denne personen og er en av mine bestevenner og kommer alltid til å være det. Uansett hva som skjer i fremtiden. Nå og alltid.

 


// Weheartit.com

 

Valget mitt med å bytte skole skal jeg love dere var tøft! Det er mitt eget valg, jeg må gjøre det som er best for meg. Jeg vet enda ikke om det er det rette valget, men jeg føler det er noe ved magefølelsen min som sier noe annet. Men det gjenstår vel bare å se?  Det gikk opp for meg at man ikke bare må la det gå sin gang.

 


// Weheartit.com

Valg er viktig. Det er du selv som skal ta det, INGEN ANDRE! Du er unig, du fortjener det beste uansett hva andre sier. Så stå med ditt valg og meninger, ikke la deg påvirke av andre. Du kan kanskje ta ett feilt valg, men da lærer du virkelig av den.

 

Har du noengang stått ovenfor ett tungt valg? Hva?

 

Sier en ting; BE YOUNIQUE! <3

 

Celine W.<3

SKRIVET: 18.aug.2011, kl 15:30 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Verdens beste har bursdag i dag!

Heisann! :D

 

I dag har Celine bursdag! Skal ned til henne snart med gaven hennes, som jeg håper hun liker. Er så spent på å se hva hun syntes! Kan seff ikke skrive her hva det er, da vil hun jo kanskje se det ;)

 

Hadde egentlig planer om å skrive en lang hilsen til Celine her på bloggen, men lovte å være nede hos henne i 4-tiden, og da har jeg ikke sjans! Hun får vite nok på gaven hennes uansett, men en liten hilsen må jeg nesten ha.

 

Til Celine;

Jeg sier sjeldent ting hvis jeg ikke mener det så lange jeg ikke er ironisk. Når jeg sier du er snill, søt, pen, perfekt og alle andre ting jeg har sagt til deg, så mener jeg det! Du er den beste venninnen jeg noensinne har hatt og jeg håper vi holder kontakten resten av livet! Jeg kan ikke lenger tenke meg noe liv uten deg. Vil du ikke være venn med meg lenger av en eller annen grunn, blir jeg nok nødt til å tvinge deg til å fortsette å være min BFF, for jeg klarer meg ikke uten deg! 

 


Du er fantastisk vennen, uansett hva du sier!

 

Gratulerer så mye med dagen, du fortjener alt og et supert liv videre! <3

 

- Silje W. <3
 

SKRIVET: 24.jul.2011, kl 18:58 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Terrorangrepet mot Norge

Heisann! <3

 

Kom endelig hjem i dag etter en lang biltur fra Trondheim til Bergen. Har tenkt å kanskje ta et lite innlegg om turen, men det blir ikke før i morgen. Har vært lite blogging på grunn av turen, men har litt andre grunner også.

 

Blant annet har jo som dere alle sikkert vet vært utført terrorangrep mot våres alle kjære Norge. Vet nesten alle bloggene har skrevet om dette og at jeg er litt seint ute, men må bare få alt ut! Kjenner selv folk som har mistet noen og som var på Utøya da alt skjedde. Alt det her gjør meg bare veldig trist. Norge har alltid vært det landet der det er så lite som skjer av slikt at det nesten har vært litt kjedelig. At bygningene i Oslo sprengte gjøre ikke veldig mye inntrykk på meg, med det som skjedde på Utøya sjokket meg helt. Sto opp morgenen etter alt og så at dødstallene hadde stege med ca 70 stykker og begynte nesten å gråte. Heldigvis var det ingen jeg kjente som ble skutt der ute, men kondolerer virkelig til alle som mistet noen i denne forferdelige hendelsen. Jeg forstår bare ikke hvordan en person kan gjøre slike ting! Alle omkommede fra alt det som har skjedd må hvile i fred!

 


For bare ca en uke siden så denne øyen så idyllisk ut, nå er det få som kan forbinde den med annet enn sorg...

 


Dette ser mer ut som et sted det er krig i Midtøsten enn Norge.

 

Som sakt gjør dette meg utrolig trist, og jeg tror dette har påvirket en hel nasjon som nå er i sorg. Håper slike ting aldri skjer her i Norge igjen og det gjelder egentlig også i resten av verden.

 

Hva syntes du om alt som har skjedd de siste dagene her i Norge?

 

- Silje W. <3

 

SKRIVET: 29.jun.2011, kl 14:54 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Føler du venner misforstår deg?

 

Føler du venner misforstår deg? Føler du at du ikke orker å si noen imot fordi du vet de ikke vil gi seg? Du er ikke alene!


Dette dreier seg ikke om noe spesielt. Jeg tenker at du kan lett bli misforstått i en diskusjon, krangel eller får dårlig samvittighet. You name it. Jeg er lei av alt sammen. Det er bare små ting vi "Ungdommer" henger oss opp i som gjør at det blir diskusjoner og uenigheter. Jeg liker det virkelig ikke, vertfall ikke når jeg er innblandet eller er "den som startet" ifølge andre eller om jeg gjorde det. 


Hva kan gjøres? Det kan jeg ikke akkurat svare på. Men, det er da mange måter man kan forbedre seg. f.eks hvis du mener noe som sarkasme eller ironi kan du høres litt anderledes ut i "stemmen" om du skjønner.  Mange misforstår hva du sier det er bare å spørre "Hva sa du igjen?" eller "Hva mener du?" Istede for å skjelle ut personen. Det går også ann å ikke si noe om du vet det vil skape problemer. Det er godt mulig og ikke si negative ting også. Jeg skal innrømme jeg også burde bli flinkere til å si fine ting istede for bare det negativet. Jeg prøver vertfall.

Jeg sier bare en ting; Vi ungdommer sier alt for lite positive ting til hverandre, det er bare "hakking, hakking og hakking" Vi må skjønne at noen ting kan såre uten at man egentlig mener det.

 

Enig eller Uenig, Hva mener du?

 

-Celine W. <3

SKRIVET: 20.jun.2011, kl 16:05 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Siste dag!

Halloen lesere!


Det er meg og Silje som blogger nå! Vi steller oss til vår vitnemålsutdeling seinere i dag.  Dette har nemlig vært våres siste dag på ungdomsskolen!! Det kommer til å bli litt trist, men samtidig veldig, veldig, veldig spenende. Du får liksom et nytt kapittel i livet ditt. Vi skal begynne på hver vår skole, men en ting er sikkert. Vi skal holde kontakten! Det vet vi. Foresten så får vi SOMMERFERIE!

 


Et random bilde fra skolen, Bestfriends forever, no matter what!


Har dere snart sommerferie? 


Hvor skal dere begynne på skole?


WW'ene <3

SKRIVET: 17.jun.2011, kl 22:34 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Verdens Herligste!

Hei alle sammen!

Celine her! Da kommer det til å bli mere blogging fremover fordi vi er ferdig med eksamen og det er sommer! Guess what? Fikk 6'er! <3 Rle er ikke et så vanskelig tema heller da. Jeg gikk opp sammen med en kamarat som heter Martin. Sensoren våres var kjempe grei! For å si det sånn hadde det ikke gått ann å fått en bedre! Å det beste av alt, nå er det sommerferie på oss! Silje fikk 5'er! Det er kjempe bra. Skal love deg de hadde en streng sensor! 

Verdens herligste jente som har bursdag i dag! Hun blir 17årJeg må bare få si at du er en kjempe herlig jente som jeg er blitt kjempe glad i! Du lyser alltid opp! Du skal vite at jeg alltid er her for deg og bryr meg om deg! Vi har bare kjent hverandre i ett år? Men, det føles som hele livet. Jeg er så glad i deg Lill Maren at det ikke går ann å beskrive det! Å dette er nok ikke bare jeg som mener heller. Silje og mener dette her. Så husk at du alltid har oss to WW'ene hos deg!

Bilder av oss;


Fra venste; Silje, Lill Maren og Meg. Åeee, vi er litt søte da! <3


This day gonna be the one of the best memories! <3


Du betyr utrolig mye for oss Lill Maren!


Åee, du er bare herlig Lill! <3


Vi er så normale som det går ann å bli må jeg si!


If nothing goes right, go left!


Kom du opp i Eksamen? Hva fikk du?

- Celine W. <3

SKRIVET: 16.jun.2011, kl 18:35 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Sommerferie!

Hei alle sammen!

Celine her! Som dere vet har vi eksamen. Derfor det ikke har blitt så mange innlegg denne uken. Jeg har nemlig kommet opp i RLE sammen med Martin. Det som er morsomt er at vi faktisk kom opp i alt vi ville til og med temaet fikk vi som vi ville. Jeg trodde ikke det kom til å skje, men det gjorde det. Jeg sa hele tiden at vi måtte trekke en oppgave til venstre, jeg pekte på en og der; Spor fra kristendommen i sammfunnet. Kan det bli bedre? Nå gjenstår bare øvingen.

Å, ja det blir bedre! Vi har sommerferie fra og med i morgen! Endelig, har lengtet etter sommerferie så lengre. Det må bare være så fint vær som i dag resten av sommeren da! Haha. Bergen kan kanskje overraske? kanskje det ikke lengre blir kjent som en regnby?


Å så er det da syden da! hehe. Det å gå med kjole, fine tilbehør og ikke minst den fine sand stranden. Bare se det for deg, sole seg og bli brun. Se på gutter og vel så det. Få en opplevelse. Tror nok sommeren 2011 vil toppe alle sommerene, har en følelse for det. Jeg skal da reise til Sardinia med min Bestevenn Silje! Det er 41 dager til med i dag!


Kom du opp i eksamen? (om du kom opp)

Hva tror du om sommeren 2011?

Celine W.<3

SKRIVET: 10.jun.2011, kl 14:59 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Vi er for opptatt av kropp og utseendet

Har du noen gang sett deg selv i speilet og tenkt; Æsj, hvorfor ser jeg slik ut? jeg burde vært tynnere, flatere mage, annen hår farge og øyen farge? Jeg inrømmer det enkelt, jeg har vært der mange ganger, for hvem har ikke det?

I dag tror jeg det er godt over 90% av jenter som er for mye opptatt av utseendet og kropp. Det får meg til å tenke; Hvor får vi all denne påvirkningen fra? Jo, det er fra MEDIA. Media er over alt. Uansett hvilken reklame det er, er det som oftest en dame med som har fin kropp eller utseendet. Det de gjør er at de skal selge. Det ender med at vi begynner å se på personer og slikt. Dette skader folk, hvert fall oss ungdommer i dag. Det er bare fokus på perfekt kropp og utseendet. Det samme gjelder magasiner o.l.

Det er mest baksnakking blant jenter. Baksnakkingen går som oftest på hva personen har gjort, utseendet eller kropp. Der dukker det fokuset opp igjen. Det er ikke noe kjekt å bli baksnakket, det er kanskje enda en grunn til folk er så opptatt av nettopp dette?

Jeg har hørt en sang som heter; A more beutiful you som er skrevet av Jonny Diaz. Denne handler om media og blad som påvirker ungdommer. Men, det er innsiden som teller. Det er jeg så enig i!

Jonny Diaz - A More Beutiful You

 

Vi er ikke fornøyde med oss selv. Det tror jeg heller aldri vil bli 100%. Men, man vil aldri få drømme kroppen eller utseende. I stede for å kritisere seg selv i speilbilde. Så kan du heller si: "Dette er meg, jeg er stolt av meg selv. Jeg er fornøyd. Ingen er perfekte. Men, for meg er jeg perfekt". Speilbilde vil ikke akkurat forandre seg så veldig mye heller. Det er uansett innsiden som teller. Alle er perfekte. Ikke for hva de er. Men, for hvem de er!

Enig?

- Celine W. <3

SKRIVET: 01.jun.2011, kl 18:21 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

St. Jørgens Hospital

Hei alle søte lesere!

I dag møtte alle fra klassen opp på festplassen 11:00 så gikk vi til lepra museet. Det var tidligere st. jørgens hospital. Vi fikk omvisning og litt klarere info om hva som skjedde der. Hospitalet ble grunnlagt på 1400-tallet. Byggningen som nå er der har stått siden 1700-tallet.


Her er museet. Den bygningen til høyre er rommene til hospitalet.

De personene som ble sendt til hospitalet hadde lepra, eller rettere sagt spedalskhet. Mange mente dette var en straff fra gud. Det fantes to typer spedaskhet; den knutete og den glatte.

Den knutete gikk ut på at man fikk tydelige byller på kroppen. Baktreriene i byllene kunne være opptil 2kg  på en som har denne typen spedalskhet. Denne typen døde folk raskest av. Det kunne ta litt tid, men ikke så lang tid som den glatte.

Den glatte gikk ut på at man fikk skade på det perifere nervesystemet. De kalde stedene på kroppen som f.eks. hendene, ørene, føttene eller nesen forrotnet fort. I tilfeller kunne fingrene og tærene stivne. Som sagt denne typen tok lengre tid før du døde.

Hospitalet hadde 140 plasser. På det meste var det 170 personer der. Det er 35 rom på hospitalet, det lå vertfall 2 personer på hvert rom, det hendte en måtte sove på gulvet på samme rom. Så da ble det 3 personer på noen av rommene. For å si det sånn er ikke rommene veldig store. De er 4kvm. Det er nesten litt skummelt. Var hospitalet fult, måtte barna sove i dagligstuen, der de satt å spiste. 

  ________   <-- Dagligstuen.

Her er et av rommene. A
lle 35 rommene ser helt like ut. Å Tenk deg at en tredje person må ligge i midten av de to sengene.

Tenk at man ble sendt dit fordi noen mente at det var en straff fra gud. Sendt til et sted sammen med folk som har samme sykdom. De må nok ha tenkt; Hvorfor meg? Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Det verste av alt er at alle kom til å dø, alle viste det, bare ikke når spedalskheten ville spise dem opp. De bare vandrer rundt i hospitalet å venter, å venter. Det vet de skal dø, dø. Sårene. Amputasjon. Enkelte måtte gjennom et HELVETE for å overleve lengst mulig.  Hvordan kunne man gjøre noe så umennesklig, sette dem inn i et hospital å la dem dø? Jeg blir litt frustrert, istede for å tro at det var en straff. Sier ikke gud noe i bibelen at man skal være glad i alle, at han ikke hater noen. Alle får sin syndforlatelse?

Dette er bare tragisk, tragisk hvordan det var for de med spedalskhet; Være et sted, prøve å komme seg vekk fra smertene, ikke treffe familien. Bare vente, vente på å dø.

Jeg har lest en bok på skolen nå nylig som heter; Det mørke lyset og er skrevet at Mette Newth. Den er grådig bra i grunnen. Det handler om en jente som heter Tora. Hun har påvist spedalsket og er blitt fraktet til St. Jørgens Hospital også. Du får lese litt i livet hennes. Hvordan hun takler det å være spedalsk og hvilke bånd hun knytter. Hun kjemper virkelig. Den er en oppvekker. Vi leste denne før vi gikk på lepra museet, og de stedene Mette skildrer er helt like. Det er serriøst skummelt. Så anbefaler denne boken i sterkeste grad!

Hva mener du?

Noe du lurer på? Kan nok svare.

- Celine W <3

SKRIVET: 31.mai.2011, kl 14:34 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

"Har du en søster som går i 7.klasse?"

Hei alle dere sammen! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra 1times tur med hundene mine, de heter Luna og Mikkel. Jeg hadde musikk på ørene og koste meg der jeg gikk med de små akrobatene mine. Plutselig sier en person noe til meg langs der ved vannet jeg gikk.

"Hei, har du en søster som går i 7.klasse?"  Sier en gutt med brunt hår og som sikkert går i 7ende han også.

"Hæ?, nei. Hvor får du det fra?" Spørr jeg undrene tilbake og venter på respons.

"Nei, du lignet veldig på en jente i 7ende, så trodde du var søsteren" sa han lett der han stod å ventet på kameratene sine.

Jeg smite og gikk videre, kompisene til hans spurte hvorfor han snakket med meg. 

"Hun lignet veldig på hun pene som danset i dag. En av de jentene på scenen"  Svarte han til kompisene sine

Jeg hadde et bredt smil om munnen. Jeg var på nippet med å le litt, men, bare av glede. "Små unger" er kjempe skjønne!

Hundene mine er bare der som randome rotter og går. De er evig små, det forbløffer meg egentlig at de kan gå så langt som jeg går med dem til tider. Her er bilde av dem;

Luna er den hunden som er mørkest i pelsen. Den lyse er Mikkel. Rasen er Pomeranian


Hva synes du?

- Celine W <3

SKRIVET: 10.apr.2011, kl 01:23 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Forandring?

Jeg har nå vært syk en uke pga. Akutt allergi og Luftveisinfeksjon som er helt forferdelig. Jeg kan ikke trene, være med venner og gå på skolen eller sosialisere meg! Men det ble endret på fredag, heldigvis.

Men jeg har da hatt en del tid til å tenke på masse ting og ta litt tid til meg selv. For jeg er nemlig veldig opptatt av at alle rundt meg er glade.

Ja, jeg sier det. Forandringer fryder sier noen. Jeg er ikke sikker på det i alt. Det er bra med å endre ting, men ikke ta for store skritt. Jeg tenker bare på hva som vil skje nå når alle skiller lag for folk skal på forskjellige skoler, så jeg får ikke sett alle de kjente ansiktene hver dag. Det vil jeg savne en del, for jeg kan ikke bare komme løpende ut av timen eller grinene for å fortelle noe som har skjedd. For alle er ikke der, jeg får ikke sett de hver dag. Jeg lurer på hvordan det vil bli.

Jeg føler jeg tenker veldig mye på dette, men det er fordi jeg har så MANGE gode venner nå, fler enn jeg trodde jeg ville ha. Jeg har knyttet sterke bånd med mange. Jeg vil ikke miste det. Det som har skjedd i fortiden og går igjen. Ingen har perfekte familier, venner, personlighet. LIV. Det ligger noe bak uansett om det er en liten ting eller noe stort. Mange sliter med forskjellige ting. Jeg har venner som har det, jeg har vært igjennom tøffe perioder selv. Og jeg vil egentlig ikke si det; men det er bra at man har vært der. Ikke misforstå meg, men du vet litt om det og kan bearbeide det. Så du vet at du ikke kommer tilbake dit. Du kan hjelpe andre og nære som sliter.

 

Forandring fryder, men stemmer deg alltid? Ikke alltid, men noen ganger.

SKRIVET: 27.mar.2011, kl 10:55 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Happy birthday!

Hei alle sammen, har lagt hos min bestevenn Silje og dere vet vel hva som er "haken"?Hun har bursdag dag!  

Verdens beste jente blir 16år!

Gratulerer med dagen vennen min, jeg er utrolig glad i deg det skal du vite! Jeg wer her for deg 24/7 always 'n forever, no matter what. Du kan komme til meg om hva som helst!! Vi har hatt mange minner og det håper jeg vi fortsetter med, for vi skal alltid være bestevenner uansett hva! ROSE POWER!Verdens nydligste jente som blir 16år! <3

Jeg elsker deg! Nå er det 4mnd igjen til Sardinia turen våres også bby! ;* <3

 

SKRIVET: 04.feb.2011, kl 14:31 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

For en Herlig jente hun er, hun er en kjemper!

Hei alle sammen, jeg vi gjerne dedikere dette innlegge til en venn av meg som har det tøft nå. Jeg har selv vært der og vil støtte henne uansett.

Hun har det tøft, det er det eneste jeg trenger å si. Hun trenger folk som forstår henne, det er ikke lett og høre det av andre som ikke vet det, egentlig. For man må selv har vært der. Så man må tenke grundig gjennom hva man sier til en. For det som ikke kan menes så mye for en venn, kan menes mye verre til henne. Jeg forstår henne og vil hjelpe henne uansett. Jeg vil alltid være her for henne. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si....

Det er vanskelig, ingen tvil om det.... Det eneste som hjelper er gode venner, en som forstår og være ærlig for seg selv.. For å si det enkelt... Hun er en Herlig jente som kjemper utrolig! Hun prøver selvom det ikker er lett, om hun mislykkes reiser hun seg igjen. Hvert eneste lille endring er et stort fremskritt.

Husk; Jeg er her for deg uansett vennen!

Courage - SuperChick

 Denne sangen er så dedikert til deg vennen! Husk humøret oppe, er det noe.... Så vet du hvor jeg er!

 

- Celine W. <3

SKRIVET: 30.sep.2010, kl 16:51 | PUBLICERAT I: Meninger & Valg

Avisbud drepte 90åring

I går da meg, Charlotte B. og Caroline var i bilen hjem fra Cheerleadning treningen. Det var min far som hentet. det var kvart over ni.

"Har dere hørt om dette som har skjedd her?" sa pappa og pekte opp et sted jeg ikke husker.

"Nei, hva da?" sa vi nesten i kor baki, nesten som noen unger. Vi var kjempe nysgjerrig.

"Det er for noen år siden, en gutt på deres alder 15-16år ringte på til en gammel dame for å selge avisen, han var avisbudet. Den gamle damen hadde klaget for at han var litt sein med avisen. Gutten gikk amok og slo henne ihel." svarte pappa oss.

"Han er jo syk", "Herregud, hvor dum går det ann å bli?", "stakkars dame", "det er jo sinnsykt!" og mange andre ting kom ut av munnen våres, der vi satt bak i bilen.

"Du kan ikke vite hvilke gale folk du møter på her i verden, 99,9% er snille. Du må bare være forsiktig, du kan møte feil person på et feil sted og da leke med livet ditt. Slenger du en komentar kan det skje så gale som det skjedde med denne damen. Så for gudskyld, hold dere unna folk som gjør gale ting." Sa pappa.

Det er jo sant, alt! jeg skjønner bare ikke at det kan være så dumme/gale folk her i verden...


Martin hadde engelsk framføring idag, han hadde om Akon. Han viste en sang jeg ble totalt hektet på. - Oh Africa.

Akon - Oh Africa

Jeg lurer på:

  • Hva mener du om det som skjedde?
  • Har du en annen syk historie?
  • Hvilke sanger liker du av Akon?

Vi bloggest!

- Celine W. <3

RSS 2.0
hits