SKRIVET: 10.sep.2011, kl 17:43 | PUBLICERAT I: Musikk

Sang for sin avdøde bestevennine

Hei alle sammen! <3

 

Jeg så idol igår. En som heter Henrik Mortensen sang Free Falling solo for publikum igår kveld. Han dediketrte den til Bestevenninen sin som døde på utøya 22.Juni.  Her er den;

 

Henrik Mortensen - Free Falling

   

Jeg felte en tåre der jeg satt å så på. Han har noe eget med det han gjør det er ikke det tvil om! Jeg ble virkelig rørt til hjertet når han begynte å synge. Det fikk meg til å innse at du må ta vare på det du har, spesielt Bestevenner. Ikke krangle om noe teit som egentlig kunne være unngått.

 

Han er en av mine favoritter på Idol, jeg heier virkelig på han!

 

Hva syntes du?

 


Celine W.<3

SKRIVET: 20.aug.2011, kl 10:34 | PUBLICERAT I: Musikk

Ukens sangerTaylor Swift - Spark Fly

 

 Daughtry - Call Your Name

 

 Craig Campell - Family Man

 

Maria Gadu - Shimbalaié

 

 

Denne ukens sanger er litt anderledes enn andre uker. Grunnen fordi jeg har en god tilknyttning til disse sangene.

 

Sparks Fly er ny av Taylor Swift, det er derfor den havner på ukens liste og jeg elsker den sangen! Call Your Name er fordi jeg alltid hører på den når jeg legger meg og er litt deppa. Contry sangen Family Man er fengende og er sangen til Meg og Pappa. Den siste sangen av Maria Gadu den er min og Silje sang fra Sardinia.

 

Hørt noen av disse før? Hvilken likte du best?

 

Hvilken favoritt sang har du?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 15.jul.2011, kl 21:33 | PUBLICERAT I: Musikk

Best friend forever

 

Hei! <3

 

Celine her! Jeg legger bare inn en sang i dag, skal nemlig se V for Vendetta som begynner nå. Den går på TvNorge om dere lurer. Så det kommer sikkert en vurdering av den senere!

 

Dette er verdens søteste sang, denne hjelper virkelig når du ikke har hatt en god dag! Denne hører jeg på når jeg skal sove. Jeg lover dere jeg hører bare på rolige og triste sanger da. Det er som sagt en av de søteste sangene ever! Anbefales og høre om du ikke har hørt den!

 

Best Friend Forever - KSM

 

Hva syntes du om sangen?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 02.jul.2011, kl 19:50 | PUBLICERAT I: Musikk

TOBY KEITH VS COLDPLAY

 

Hei alle sammen!


Celine her! Som dere vet er meg og Silje som salt og pepper. Men det er en ting som skiller oss veldig. Det er våres musikk smak. Ler litt når jeg tenker på det. Jeg elsker Contry, mens hun liker  Pop? som Coldplay spiller. Det er som sagt mange som liker forskjellige ting. Det jeg lurer på, hvilke av disse likte du best?

 

  

 

 

   Toby Keith - I love this bar

 

         Coldplay - Every teardrop is a waterfall

 

Dette er gjerne ikke sanger alle hører på da, men alle har som sagt forskjellig smak.

 

Hvilke sang likte du best?

 

Celine W. <3

SKRIVET: 22.jun.2011, kl 22:15 | PUBLICERAT I: Musikk

Kaizers Orchestra

 

Heisann! 

 

Er helt hekta på bandet Kaizers Orchestra for tiden! Har likt dem en stund, men dette året har jeg bare begynt å like dem mer og mer. Det er et norsk rockeband som synger på jærsk. For dere som ikke har hørt dem før høres dette sikkert veldig sært ut, men det er faktisk sykt stilig! Kan jo hende du har hørt dem før uten at du egentlig vet det, og da er det mest sannsynlig at det er denne sangen du har hørt siden den er den mest kjente:

 

 

Elsker den sangen! Jeg har egentlig alltid hatt litt spesiel musikksmak i forhold til de andre på min alder, og hører liksom ikke bare på radiopop og liknende. Vurderer å kjøpe biletter til konserten de skal ha i Bergen 20. august, men må se om jeg har penger til det.

 

Forresten må jeg bare få nevne at vi hadde det kjempekoselig i går siden vi hadde avslutning med noen andre vi har gått i 10. klasse med! Vi grillet, badet i sjøen og sov i telt. Vi skal ligge ut bilder og sånn av det seinere for vi skal få bildene av en god venn av oss.

 

Hva syntes du om Kaizers og sangen?

 

- Silje W. <3

SKRIVET: 10.jun.2011, kl 14:59 | PUBLICERAT I: Musikk

Vi er for opptatt av kropp og utseendet

Har du noen gang sett deg selv i speilet og tenkt; Æsj, hvorfor ser jeg slik ut? jeg burde vært tynnere, flatere mage, annen hår farge og øyen farge? Jeg inrømmer det enkelt, jeg har vært der mange ganger, for hvem har ikke det?

I dag tror jeg det er godt over 90% av jenter som er for mye opptatt av utseendet og kropp. Det får meg til å tenke; Hvor får vi all denne påvirkningen fra? Jo, det er fra MEDIA. Media er over alt. Uansett hvilken reklame det er, er det som oftest en dame med som har fin kropp eller utseendet. Det de gjør er at de skal selge. Det ender med at vi begynner å se på personer og slikt. Dette skader folk, hvert fall oss ungdommer i dag. Det er bare fokus på perfekt kropp og utseendet. Det samme gjelder magasiner o.l.

Det er mest baksnakking blant jenter. Baksnakkingen går som oftest på hva personen har gjort, utseendet eller kropp. Der dukker det fokuset opp igjen. Det er ikke noe kjekt å bli baksnakket, det er kanskje enda en grunn til folk er så opptatt av nettopp dette?

Jeg har hørt en sang som heter; A more beutiful you som er skrevet av Jonny Diaz. Denne handler om media og blad som påvirker ungdommer. Men, det er innsiden som teller. Det er jeg så enig i!

Jonny Diaz - A More Beutiful You

 

Vi er ikke fornøyde med oss selv. Det tror jeg heller aldri vil bli 100%. Men, man vil aldri få drømme kroppen eller utseende. I stede for å kritisere seg selv i speilbilde. Så kan du heller si: "Dette er meg, jeg er stolt av meg selv. Jeg er fornøyd. Ingen er perfekte. Men, for meg er jeg perfekt". Speilbilde vil ikke akkurat forandre seg så veldig mye heller. Det er uansett innsiden som teller. Alle er perfekte. Ikke for hva de er. Men, for hvem de er!

Enig?

- Celine W. <3

SKRIVET: 09.jun.2011, kl 14:15 | PUBLICERAT I: Musikk

Ny sang fra Coldplay

Hei alle sammen!

Silje her igjen! Vil bare si det at Colplay, ett av mine favorittband, har kommet med en ny sang. Har vært fan av de en stund nå, og ble kjempeglad når jeg fikk vite det! Her har dere den nye sangen:

Selv syntes jeg sangen er ganske søt, men veldig typisk Colplay. Dere som er fan av Colplay skjønner sikkert hva jeg mener. Syntes de har gjort en god jobb jeg, og håper dette betyr de kommer med ny plate snart ;D

Liker du Coldplay?

Hva syntes du om sangen?

- Silje W. <3

SKRIVET: 14.mai.2011, kl 18:55 | PUBLICERAT I: Musikk

Every part of me

Hei dere søte her er det en helt utrolig herlig sang. Får den ikke ut av hodet mitt. Elsker den, min nye ynlingssang!

Miley Cyrus - Every part of me

Håper dere likte den like godt som meg! Jeg blir i litt sånn tenke humør av denne, men den er så fantastisk fin sang!

- Celine W. <3

SKRIVET: 31.mar.2011, kl 16:33 | PUBLICERAT I: Musikk

What Are Words

What are words! <3 elsker den! Den handler om Chris som frir til kjæresten. 2 uker før de skal gifte seg havner kjæresten i en trafikk ulykke og får hjerneskade! Jeg griner seriøst av den, denne sangen er bare helt utrolig!

Han sier hva er ord om du ikke mener de, når de virkelig gjelder. Skal liksom ordene bare gjelde i gode tider?

BESTE SANG EVEEER!

 Chris Medina - What are words

Han er virkelig utrolig, håper alt vil gå bra! Du får se kjæresten når Chris frir og når hun får hjerneskade. Han passer på henne alltid! Rørende !!!!

hva syntes du?<3

 

SKRIVET: 19.feb.2011, kl 19:55 | PUBLICERAT I: Musikk

Haba Haba Hujaza Kibaba

Da er det overnatting hos Silje! Vi har en sang på hjernen, altså MGP vinneren Stella sin sang Haba haba. Vi synger på den hele tiden. Vi syntes det er bra hun vant for det viser at vi er et flerkulturelt samfunn! Vi synter det er teit at folk mener vi burde hatt en mer norsk vinner. Skjerp dere, hvor kommer dere fra? Hun har vært norsk statsborger lenge, uansett.

Haba haba - Stella Mwangi

  •  Hva mener du?

- Celine & Silje W. <3

SKRIVET: 12.jan.2011, kl 14:44 | PUBLICERAT I: Musikk

Alltid med oss! &lt;3

Hei dere, vi fikk gå en time tidligere fordi læreren var sykt ;) I dag fikk jeg en sang på hjernen(Tusen takk Charlotte!)

Den heter Alltid med oss, jeg ble litt iritert, men den der utrolig fin altså! En venn av han som synger tok selvmord, det er så trist! Det er kjempe fint å skrive en slik sang for det, mener nå i allefall jeg. Grunnmuren synger den.

Alltid med oss - Grunnmuren

 

  • Hva syntes du om den?
  • Noen sanger du er hekta på for tiden?

Vi Bloggest!

- Celine W. <3

SKRIVET: 18.des.2010, kl 00:19 | PUBLICERAT I: Musikk

Life is a highway!

Hei, sorry for at jeg ikke har blogget på en stund nå det er nemlig for at Skole og fritid har tatt all tiden min. Jeg skal se om jeg får inn noen innlegg når jeg er på dataen, jeg er ikke så ofte på skjønner dere. Hehe.


Ja, vi hadde nylig eksamen og jeg kom opp i Spansk. Jeg gikk opp med en venn av meg som heter Martin. Vi stresset litt i begynnelsen. Men temaet våres var ikke så vanskelig vi fikk: YO... Altså fremføre om oss selv. Vi fikk faktisk 5+ på den! Jeg ble utrolig glad!

Ja, jeg kan ikke skrive stort mer, men kan oppsumere litt seinere.

Jeg har dilla på en sang nå for tiden takket være en venninne av meg som heter Charlotte som viste meg den. Vi hørte omtrent hele tiden på den når vi øvde til eksamen. Blir aldri lei!! Refrenget er så fint!

Rascal Flattis - Life is a highway

 

  • Hva syntes dere om sangen?

Vi bloggest!

Celine W. <3

RSS 2.0
hits